ben taktırdım 2 sene durdu ama cıkarınca eskı halıne döndüüüüüüBenim ön dişlerim ayrık ve geçen gün devlet hastanesinde doktora gittik tel takılması lazım dedi. Ama ben tel istemiyorum başka bir yolu yok mudur bunun?
Ooo gerçekten mi? :18:ben taktırdım 2 sene durdu ama cıkarınca eskı halıne döndüüüüüü
Fiyatı ne kadardır acaba bir bilginiz var mı?Canım Lumineers diye bir şey var. Yaprak kaplama gibi ama çok daha ince, dişi hiç kesmeden acı olmadan yapıyorlarmış, Hollywood'daki ünlülerin hep bundan. Benim de ön dişlerim kırık ve sarı onu yaptırmayı düşünüyorum.
ben taktırdım 2 sene durdu ama cıkarınca eskı halıne döndüüüüüü
şuanda 6 aydır dişlerinde tel olan ve 1 yıl daha kullanacak olan biri olarak söylüyorumki; şu anki değişimler bile harika...ben yıllarca nerdeymişim diyorum...gülüşüm kendime güvenim değişti...ihmal etme rahatsızsan tel taktır..sonrası harikaa...hee yaşım 28 bu arada düşün yani bu yaştan sonra:)
ben taktırdım 2 sene durdu ama cıkarınca eskı halıne döndüüüüüü
şuanda 6 aydır dişlerinde tel olan ve 1 yıl daha kullanacak olan biri olarak söylüyorumki; şu anki değişimler bile harika...ben yıllarca nerdeymişim diyorum...gülüşüm kendime güvenim değişti...ihmal etme rahatsızsan tel taktır..sonrası harikaa...hee yaşım 28 bu arada düşün yani bu yaştan sonra:)
Şeffaf mı metal mi taktırdınız?Hangisini önerirsiniz?
Ooo gerçekten mi? :18:
Fiyatı ne kadardır acaba bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?