ön dişlerde curume

makbule12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
42
3
48
Ankara
Merhaba ön üst dişlerim dolgu yaptırmama ragmen fırcalsam bıle curumeye baslıyor altı ay sonra hatta dolgularımın renklerı degısıyor ve dıste noktalr halınde curukler olusuyor bu durum 3 -4 yıldır dolgu curuk tekrar dolgu seklınde degısıyor ve on dıslerımın yapısı da oldukca bozuldu ıster ıstemez gulusumu etkılıyor bu konuda ne yapabılırım yardımcı olursanız cok sevınırım

dişlerin çok hassas olabilir. sensodyne kulllan hassasiyet giderici olanını bana bi ara doktorum önermişti. benimde fırçalasamda çürüyor ama benimki küçükken sürekli hasta bir çocuktum o dönem gidilen her doktorun verdiği çeşit çeşit antibiyotikler yüzünden dişlerim tam gelişememiş hatta ön iki dişimin uc bebek dişi gibi inceciktir zamanla da aşındı iyice zaten lisedeykende bir kısmı kırılmıştı o aşınmayla bariz bir kırık gözükmüyor ama diğer dişelerime göre kısa kaldılar

ama benim ön dişlerimde çürük filan oluşmuyor arka dişlerim hep dolgu dolgu içinden çürüme de söz konusu değil. çokta anlamam dişten ama belki diş hekimin iyi değildir ?

diş teli tedavisi gördükten bu yana sureklı ıkı hoca arasında gıdıp gelıorum dolgular ııcn artık o kadar alıstım kı ayda bır dolguya gıtsem sasırmıycam valla sensodyne kullandım o da sarı renkte bıraz artıs yaptı bılmıorum ya dısler de cok onemlı sonucta ilk goze carpan yerler

eğer çürüğünüz iyi bir şekilde temizlenmiş olsa böyle sorunlar yaşamamanız lazım.bu kadar sık dolgu yaptırdığnıza göre tedavinizde eksiklik var.başka bir dişhekimi ile görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…