- Konu Sahibi rapunzel0316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
brooke_ konuyu okuyan 79 kişi arasından tek cevap yazan kişi olarak duyarlılığınıza gerçekten teşekkür ederim. Ön dişime dolgu yapıldı fakat hiç beğenmedim. Renk farkı yok fakat diş bariz bir şekilde büyük, önde duruyor. Yıllar önce üst çene için ortodonti tedavisi gördüm, düpdüzgün dişlerim bozuldu yine şimdi =( Beğenmediğimi söylemiştim ama çok oynama yaparsak dolgu kırılır dedi. Yarın kontrole gidicem, yine söyleyeceğim. O kadar dert oldu ki içime, gözüme uyku girmiyor 3 gündür :2:
Eki Görüntüle 483928 Eki Görüntüle 483929
Bugün arka dişlerdeki dolgular için gittim, dediklerini doktora söyledim canım ön diş dolgusu kısalttırılabiliyomuş diye. Kırılır vs vs mırın kırın etti ama ben çok rahatsız olduğu söyledim. "Daha sonra düzelticektim ben zaten" dedi. Anlamadım yani düzelticekse niye illa ben ısrar edince söylüyor, boşa o kadar panik yapıyorum. Neyse ben ısrar edince düzeltme işlemini bugün yaptı, arka dolgulara sıra gelmedi. Bu sefer beğendim ama doktor illa başında bıdı bıdı yaptığımda iş yapıyor beni aydınlatıyor. Neyse ki ön dişimi kurtardımya rahat uyuyabileceğimüzülme canım biraz kısaltılır ovalleştirilir çok da güzel olur. niye kırılır diyor anlamadım. benim sırf olgu dişim bayağı kırık. ama ben istediğim gibi olana kadar kısalttırdım