How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

omzumdaki keloid için..

mn54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
325
1
0
Sinop
merhaba doktor bey. benim sorunum omzumdaki keloid. birinci sınıfta yapılan aşı nedeniyle kolumda küçük bi keloid oluşmuştu.aşırı kaşıntı oluyordu ve rengi baya koyulaşmıştı. 9 sene önce gittiğimiz bi doktor bu keloid alınması gerektiğini böylece sorunların yok olacağını söyledi. ailemde aldırdı.... daha sonra eskisinin 4 katı bi şekilde yeniden oluştu. şimdi 22 yaşındayım ve baya bi sorumun var. hem görüntü olarak hem şekil olarak kötü görünüyo ve büyümeye devam ediyor...bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. cevabınızı bekliyorum... :)

Merhaba,

Keloid yapılacak en kötü şey üzerinde herhangi bir işlem yapmaktır. Keloid zaten bir çeşit yara iyileşme problemidir ver siz cerrahi bir müdahale ile orada yeni bir yara açarsanız bu keloidin byümesine sebep olur. Şu anda önerebileceğim tek şey keloid üzerinde herhangi bir işlem yaptırmayın ve görmemeye çalışın..

Arkadaşlar 30 yaşındayım, düşük göz kapağı problemim var. Tedavi olmak istiyorum ama sorun şu, bende keloid scar olabiliyor yara ve kesik izlerinde. Keloid olan biri bu ameliyatı olabilir mi?

Back