Sivilceli Ciltler Omuzlarda ki sivilceler için yardım !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
792
946
Kızlar benim omuz ve ense bölgemde yıllardır geçmeyen bi sivilcelenme var kaç doktora gittim hepsi krem verdi ama hiç biri fayda etmetmedi yaz yaklaşıyo ben bu sivilceler yüzünden sıfır kollu giyemiyorum sizin önereceğiniz bi yöntem varsa çok sevinirimm :26::26:

merhaba,bende sırtımda ara ara sivilce yaşıyorum yediğin şeyler ve karaciğerinle ilgli sorunlar olabilir. banyoda kese yapman ve banyo sonrası nemlendirmen sonucu düzelme yaşayabilrsin,moralini bozma geçer.

Bendede var hic sevmiyorum :KK53:
Ama duzenli bir sekilde banyoda keselenip, dustan ciktiktan sonra kremlenirsem geciyor.
Guneslenmekte iyi geliyormus. Eski sivilce izleri bile gidiyormus :21:

Bendede var hic sevmiyorum :KK53:
Ama duzenli bir sekilde banyoda keselenip, dustan ciktiktan sonra kremlenirsem geciyor.
Guneslenmekte iyi geliyormus. Eski sivilce izleri bile gidiyormus :21:

Simdi elma sirkesi sürmeye basladım canım iyi geliyo gibi sankii.. Ama izlerim var 1ay sonra tatile çıkcam ve böyle gitmek istemiyorum biran önce geçselerrr yaa poff :KK31:

Simdi elma sirkesi sürmeye basladım canım iyi geliyo gibi sankii.. Ama izlerim var 1ay sonra tatile çıkcam ve böyle gitmek istemiyorum biran önce geçselerrr yaa poff :KK31:

Elma sirkesini hic duymamistim. Insallah gecerler. Gecmezlerse eczaneye git derim. Benimn dayim bi krem almisti cook faydasi olmustu. Iki gunde hicbirsey kalmiyor.

canım bende doktora gitmiştim bu yüzden roaccutane kullanmıştım kesin iyi olur bence dene.

X