Omuz Kasımda Yırtık

Cikolatalikurabiyem

⛈ Walking on the sky in my dreams...
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
2.328
3.417
Merhabalar.. Omuz kasımda düşme sonucu yırtık oluşmuş. Ve 3 senedir geçmek bilmedi. Aksine ilerledi. Bu durum beni çok zorluyor. Çünkü omzunuzu oynatmadan duramıyorsunuz. Geceleri uyku zor. Sürekli de ağrı kesici içsem ağrısı geçmiyor, sadece azalıyor. Kasım tamamen koparsa ameliyat olmam gerekecek. Rica etsem bu ve buna benzer problem yaşayanlar neler yapıyor? Günlük hayatı kolaylaştıran bir şeyler var mı bildiğiniz? Allah herkese sağlıklı bir yaşam versin. Önerilerinizi bekliyorum. Sevgiler ☺️💞

Merhabalar.. Omuz kasımda düşme sonucu yırtık oluşmuş. Ve 3 senedir geçmek bilmedi. Aksine ilerledi. Bu durum beni çok zorluyor. Çünkü omzunuzu oynatmadan duramıyorsunuz. Geceleri uyku zor. Sürekli de ağrı kesici içsem ağrısı geçmiyor, sadece azalıyor. Kasım tamamen koparsa ameliyat olmam gerekecek. Rica etsem bu ve buna benzer problem yaşayanlar neler yapıyor? Günlük hayatı kolaylaştıran bir şeyler var mı bildiğiniz? Allah herkese sağlıklı bir yaşam versin. Önerilerinizi bekliyorum. Sevgiler ☺💞
Geçmiş olsun. Kasiniz tamamen yirtilmadan amelyat etmiyorlar mı merak ettim? Çünkü ben doğumdan sonra omuzlarimda sorun yasiyorum ve oldukça zorlanıyorum . Karpal tunel sendromundan bana kaldı. Yırtık falan yok buna rağmen hayat kalitem kalmadı kollarım sürekli uyuşuyo. Yani merak ediyorum neden 3 yıldır bunu çekiyorsunuz

Geçmiş olsun. Kasiniz tamamen yirtilmadan amelyat etmiyorlar mı merak ettim? Çünkü ben doğumdan sonra omuzlarimda sorun yasiyorum ve oldukça zorlanıyorum . Karpal tunel sendromundan bana kaldı. Yırtık falan yok buna rağmen hayat kalitem kalmadı kollarım sürekli uyuşuyo. Yani merak ediyorum neden 3 yıldır bunu çekiyorsunuz
.
Teşekkür ederim. Ameliyat ediyorlar başka yerden kas alıp ama eskisi gibi olmayacak diye endişeleniyorum. Ağrılarım bu sene arttı ve pandemi de üstüne gelince ameliyat istemedim açıkçası.

Öncelikle çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum:)
Benim de sol omuzumda eklem hipermobilitesine bağlı yoğun bir doku sıkışması var, 3 yıl önce fizik tedavi ile iyileşme olmuştu şimdi tekrar yoğun ağrılar yaşayınca kontrole gittim yırtılma yok şimdilik diyor doktor ama ilerde çok büyük ihtimal olurmuş😐 Pandemi sebebiyle de fizik tedaviyi önermedi önce evde egzersiz ve kolajen takviyesi verdi. Doktorunuza sorsanız mı siz de böyle bi takviye iyi gelir mi diye yada egzersiz?

Öncelikle çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum:)
Benim de sol omuzumda eklem hipermobilitesine bağlı yoğun bir doku sıkışması var, 3 yıl önce fizik tedavi ile iyileşme olmuştu şimdi tekrar yoğun ağrılar yaşayınca kontrole gittim yırtılma yok şimdilik diyor doktor ama ilerde çok büyük ihtimal olurmuş😐 Pandemi sebebiyle de fizik tedaviyi önermedi önce evde egzersiz ve kolajen takviyesi verdi. Doktorunuza sorsanız mı siz de böyle bi takviye iyi gelir mi diye yada egzersiz?

.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Egzersizi önermeyi bırakın hiç kıpırdatmamaya çalışmamı söyledi. Yanlış bir hareket sonucu yırtık daha çok büyürmüş. Kolajen için birşey demedi ama doğal kolajen kemik suları ve iliği yoluyla alınınca sayısız hastalığa çare oluyor. Bana ve size de yarayabilir. Allah size de benim gibi olan herkese de şifa versin. Kolumuzu oynatmamak çok zor çünkü. Hele ki gece ağrısı☺️

X