• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omuz agrisi ve koltuk altinda sislik

Zeyker10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
34
5
36
34
Arkadaslar oncelikle merhaba,konuyu bu baslikta acmak istemezdim ama uygun baslik bulamadim neyse umarim bana yardimci olursunuz.Annemin 1-2 aydir omuzu agriyor ozellikle kolunu kaldirinca kasinin cekilir gibi oldugunu soyluyor uzerine yattigi icin oldugunu dusunuyordu fakat ben bugun koltuk altinda sislik hissettim ama bu beze ve sert bir sislik degil elimle inceledim herhangi bir seye rastlamadim ama disaridan orada yumusak bir siskinlik var gibi acaba neyden kaynaklaniyor olabilir korkmali miyiz?Subata randevu aldim insallah kotu bir sey cikmaz ,simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim 🍀

Benim de kayinvalidemin omuz ve dirsek arası kolun dıs kısmında ödem oluşmuştu ben sizin sorununuza benzettim. 🤷🏻‍♀️ Fizik tedavi alıp faydasını görmüştü. Umarım annenizin de bir an önce geçer. 💐

Benim de kayinvalidemin omuz ve dirsek arası kolun dıs kısmında ödem oluşmuştu ben sizin sorununuza benzettim. 🤷🏻‍♀️ Fizik tedavi alıp faydasını görmüştü. Umarım annenizin de bir an önce geçer. 💐
Cevabiniz icin tesekkur ederim.Annemin sadece omzu agriyor oda dururken degil havaya kaldirinca yazin cok sert bir sekilde dolabin sivri kismina vurdu baya cani acidi ama morarmasini bekledik ama morarmadi ondan mi kaynaklaniyor acaba dusunuyoruz umarim ondandir da kotu bir sey degildir.Kayinvalidenize de cok gecmis olsun🙏🍀

Back