Ömürlük parfüm

feritgozde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
281
32
38
Kızlar ben bu parfüm konusundan çok müzdaribim neredeyse tüm parfümleri denedim.Çoğunu kullandım.Ama her satın aldğımı beğenmeyip hedye ettim.Bir kaç defa aynısından aldğım parfüm çok nadirdir.Sizden ricam;bana böyle ömürlük dediğiniz parfümleri tavsiye edebileceğiniz güzel parfümleri yazmanız.Şekerli ve aşırı çiçek kokularını sevmiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

canım toprak kokulu hiç duymadım.ne önerirsin mesela?

bugün Ralph Lauren Ralph aldım.Bu da daha önceden kullanıp tekrar aldığım nadir parfümlerden.Bahar ve yaz dönemlerinde kullanılacak en güzel parfüm diyebilirim.siz bu parfüm hakkında ne düşünyorsunuz?

hepsinin kokusunu biliyorum canım.Burberry weekend kullanmştm.klasiğini kullanamyorm hiç sevemedm o kokuyu ben.

birde ralph lauren romance 'ı denesen , belki seversin .... ağır ve baharatlı değil , temizlik kokusu hemde bende baya kalıcı idi

birde ralph lauren romance 'ı denesen , belki seversin .... ağır ve baharatlı değil , temizlik kokusu hemde bende baya kalıcı idi

deneyip denemediğimden tam emin değilim canım.Deneyeceğim en kısa zamanda.Ben çok hafif parfüm sevmiyorum tenimde kalıcı olmuyor ama deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…