Nöroşirürji omurilik tümörü ameliyatı olan var mı ?.

Lisedeki çok sevgili edebiyat öğretmenim oldu.

Doktorlar çok olumsuz konuştular, tedavisi oldukça ağırdı ama şu an gayet iyi, keyifli hatta yeni kitabı çıktı.

Bahsettiğiniz tümör hangi evrede bilmiyorum ama öncesi ve sonrasında morale ve beslenmeye çok dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatayım.

Sağlıklı mevsim meyve ve sebzeleri, özellikle propolis mucizesinden faydalanın.

Moral konusunda yine öğretmenimi örnek vereceğim, onun tümörü riskli durumdaydı, ileri evredeydi, ağır kemoterapi kürleri alması gerekiyordu ve o saçlarının dökülmesine dayanamayacağını söyledi, daha maliyetli bir tedaviyle saçları dökülmeden işlem gördü, bunun iyileşmesine katkısının büyük olduğunu, bu sayede kendini hasta hissetmediğini söylüyor.

Motivasyon kaynağı her hastaya göre değişir ama imkanlar dahilinde muhakkak dikkate alınmalı.

Hastalık hakkında bilgi mi almak istiyorsun yokda doktor veya hastane tavsiyesi mi?

Arkadaşlar ameliyat oldum ben ve tümörü iyi huylu çıktı çok şükür. L1 L2 dedi tümörü ve 6 ay geciksem felç olacakmışım kesinlikle çünkü çok büyümüş tümör.çok şükür hiçbir kaybı olmadan farkettik oldum ameliyat.
Benim öğrenmek istediğim, ameliyat olan arkadaşlar sonraki süreçlerde neler yaptı.belimizi eskisi gibi kullanabiliyor muyuz. 5 yaşında kızım ve Oğlum var 1 yaşında.onları kucağıma ne zaman alacağım vs. . Sonraki süreci öğrenmek istiyorum

Mrb sizde tümör olduğunu nasıl anladiniz sırtınızda bi farklılık var mıydı hissettiğiniz veya deri içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…