- 30 Haziran 2016
- 18
- 11
- Konu Sahibi poison_ivy34
Hep çok sever ve giyerdim yazın rengarenk fırıl fırıl elbiseler sandaletler, kışın etek opak çorap çizme kombinleri. Düğüne giderken bile uzun bol kumaş pantolonlar giyer oldum. Üstüne de kati surette askılı giyilmeyecek. Bi hırka , en azından bi şal atılmalı beyimiz öyle istiyor.
O kadar pişmanım ki ona bu tavizi verdiğime...
Bu yazı hem isyan, hem de bir tavsiye. Bir şeye nasıl başlarsanız öyle gider. En başında etek giymeni istemiyorum dediğinde gönlü olsun diye "giymem aşkım hihihi" demeseydim olmazdı tüm bunlar. Aşk işte. Daha üniversite öğrencisiyim üstelik , hiç birşeyden hevesimi alamadım. Azıcık psikoloji bilgisi olan bilir ki insan kısıtlananı arzu eder. Üstelik tatmin edilmemiş duygular er geç ortaya çıkar çatırdatır bu ilişkiyi.
Yok mu çevrenizde hiç 80 90 yaşında hala makyaj yapan teyzeler.
Çoğu yapamamış zamanında, kocası kızmış babası kızmış; içinde bir heves. Böyle mi olacağım ben de. Dışarıda etek elbise giymiş insanları görünce o kadar özenir oldum ki, ailemden hiç görmediğim baskıyı ben bu ilişkide erkek arkadaşımdan görüyorum,kısıtlanıyorum.
Bilemiyorum kızlar,
Kaldım çaresiz yaşça büyük tecrübeli olan sizlerden bir iki tavsiye fena olmaz.
not:ben 20 sevgilim 22 yaşında ve evlilik planımız var bu sene içerisinde.
O kadar pişmanım ki ona bu tavizi verdiğime...
Bu yazı hem isyan, hem de bir tavsiye. Bir şeye nasıl başlarsanız öyle gider. En başında etek giymeni istemiyorum dediğinde gönlü olsun diye "giymem aşkım hihihi" demeseydim olmazdı tüm bunlar. Aşk işte. Daha üniversite öğrencisiyim üstelik , hiç birşeyden hevesimi alamadım. Azıcık psikoloji bilgisi olan bilir ki insan kısıtlananı arzu eder. Üstelik tatmin edilmemiş duygular er geç ortaya çıkar çatırdatır bu ilişkiyi.
Yok mu çevrenizde hiç 80 90 yaşında hala makyaj yapan teyzeler.
Çoğu yapamamış zamanında, kocası kızmış babası kızmış; içinde bir heves. Böyle mi olacağım ben de. Dışarıda etek elbise giymiş insanları görünce o kadar özenir oldum ki, ailemden hiç görmediğim baskıyı ben bu ilişkide erkek arkadaşımdan görüyorum,kısıtlanıyorum.
Bilemiyorum kızlar,
Kaldım çaresiz yaşça büyük tecrübeli olan sizlerden bir iki tavsiye fena olmaz.
not:ben 20 sevgilim 22 yaşında ve evlilik planımız var bu sene içerisinde.