şu olayı da hakkaten anlamıyorum.
ben hayatımdaki adam için seks objesi de olmak istiyorum, bunun nesi kötü? benim mememi ya da popomu gördüğünde ağzının suyu aksın, benimle sevişmek için elinde hangi iş varsa yarım bıraksın istiyorum.
bunun kadını "metalaştırmak"la ne gibi bir alakası var?
benim memem de benim popom da vajinam da benim için seks objesi, hatta sevgilimin/kocamın poposu, penisi, elleri, ağzı da öyle.
ben bir kadınım ve kadın olduğuma dair en belirgin ipucunu veren memelerimi de bir seks objesi olarak görüyorum. ama kendi evimde kendi partnerimle, bize ait mahrem bir ortamda bir seks objesi, yoksa memelerimin fotoğrafını çekip nette paylaşmıyorum mesela.
aradaki farkı bilmem anlatabildim mi?
ha emziren kadının memesini seks objesi olarak görmüyorum, yani o memeyi gördüğümde "öfff kocası nasıl emiyordur, mıncırıyordur" gibi abuk sabuk düşünceler gelmiyor elbette aklıma. göğüs dekoltesi giyen kadına bakınca da gelmiyor mesela, memeyi seksi bir organ olarak görmeme rağmen.
sadece diyorum ki bebek doğurmadan önce çay servisi yaparken bile memeleri görünmesin diye elbisesinin yakasını tutan kadınların bebek doğurduktan sonra memenin tek görevini çocuk beslemek olarak görmeleri doğru değil.
ha memesini gözümün önünde çıkarıp emziren kadın görürsem, ayıplamam, kınamam, cıkcıklamam, çok rahatsız olursam başımı çevirir, ortamı terk ederim.
emzirmek o bebek ve o kadın için bir ihtiyaç çünkü aynı zamanda.
sadece anneliği fazla kutsal olarak görüp kadınlığı bu kadar törpülemek doğru değil bence.