Ömür Gedik, köşe yazısıyla rezil oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Alay konusu oldu

Hürriyet gazetesi yazarı Ömür Gedik’in “‘Öpüşmem’ diyene gıcık olurum” başlıklı bugünkü yazısının “2000'lerde doğmak” alt başlıklı son bölümü, sosyal medyada alay konusu oldu.

Gedik yazısında 2000 yılında doğanların yaş hesaplama kolaylığına değindi. Eskiden 1990 yılında doğanlar için bu kolaylığın olduğunu söyleyen Gedik, 2000'de doğanlar için “2015'te 15 yaşında, 2044'te 44 yaşında” sözleriyle durumu örneklendirdi.
milliyet

yazı için atılan twettler: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/50498-yasam-alay-konusu-oldu/5

hııımm gerçekten derinlikli bir köşe yazısı olmuş:12:

Alay konusu oldu

Hürriyet gazetesi yazarı Ömür Gedik’in “‘Öpüşmem’ diyene gıcık olurum” başlıklı bugünkü yazısının “2000'lerde doğmak” alt başlıklı son bölümü, sosyal medyada alay konusu oldu.

Gedik yazısında 2000 yılında doğanların yaş hesaplama kolaylığına değindi. Eskiden 1990 yılında doğanlar için bu kolaylığın olduğunu söyleyen Gedik, 2000'de doğanlar için “2015'te 15 yaşında, 2044'te 44 yaşında” sözleriyle durumu örneklendirdi.
milliyet

yazı için atılan twettler: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/50498-yasam-alay-konusu-oldu/5
eeeferin. bak hesap yapmayıda öğrenmiş. :27:
işin şakassı IQ biraz fazlaca düşük galiba:9::9:

Ay evet ben bunu dun gordum internette de ne is anlam veremedim :27:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:27::27::27::27::27::27::27::27: çok zekice......ahhhhhh ilber hoca ahhh:9::9::9:

Son düzenleme:
vay ben nerelere gidem, doğum yılım çok küsuratlı, söyleyimde hesaplasın hayrına:1::1:

vay ben nerelere gidem, doğum yılım çok küsuratlı, söyleyimde hesaplasın hayrına:1::1:

2000 li yıllarda doğmak vardı chess....napsak? dağlara taşlaramı vursak kendimizi acep

Son düzenleme:
$ilber-ortayli-caps-cahil.jpg $ben-böyle-bir-cahillik-görmedim.jpg :60::60::60::60:

iq seviyesinin düşük olmasıyla bile para kazanan insanlar var! biz durmadan dirsek çürütelim.
bu ömür gedik'in kadrolu sevgili olmasından baska meziyeti var mı bilen söylesin

zaten bu memlekette elini sallayan köşe yazarı, müzisyen, şair oluyor :ssz:

bende köşe yazcam, ama janjanlı bi tipim yok(!) onu napcam bilmiyorum:27::27:

iq seviyesinin düşük olmasıyla bile para kazanan insanlar var! biz durmadan dirsek çürütelim.
bu ömür gedik'in kadrolu sevgili olmasından baska meziyeti var mı bilen söylesin

Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Filolojisi'nden 1992'de mezunmuş ama bu yaşıma geldim üni mezuniyetiyle adam olunmadığını ziyadesiyle öğrendim

Back