Ömür boyu ilaç kullanmak

valla o ilaç veya başkası bana hiç etki etmedi. sorunlarım aynen devam ediyordu. üstüne üstlük karaciğerime zarar verdi. yani ilaçlar iç organlara zarar verir. siz gidip nolur nolmaz diye organlarınıza fonksiyon testi yaptırın.

Öyle bir test olduğunu bilmiyordum heryerde yapıyorlar mi bunu

Yani ara verdiğim zamanlar oldu ama yine de çok uzun kullandım ben bu ilaci

İlacı bırakmakta sorun yasamiyorum azaltarak bırakıyorum ama en fazla bi sene sonra tekrar başladığım noktaya dönüyorum malesef. İlacın bende yaptığı değişikliği seviyorum ama bi yandan da bu ben değilim diyorum mesela en basiti olaylar karşısında hissizlesiyorum eşim gelse hayatımda başka biri var dese hi öylemi tamam ozaman bile diyebilirim okadar

Yani doktor kontrolünde birakmadiniz,ilaci kullanıp kendiniz biraktiniz degil mi eger öyleyse tedaviden sonuc alamazsınız,doktor kontrolünde basladiysaniz yine doktor kontrolünde bırakılır azaltilarak mesela ilk once 1 sonra yarim gibi.

Hayata okadar negatif bakıyorum ki bu ilacın etkileri geçince ama polyanna olmak da zaman zaman bana yanlış kararlar verdiriyor mesela ilacı bıraktıktan sonra ilaç kullandığım dönemde eşimin bana yasttigı bazı şeyleri düşününce ben niye boşanmamisim ki bu adamdan dedim niye boşanmadim çünkü ilaç nedeniyle problemleri görmezden geldim ilacın etkisi geçince de zamaninda vermediğim tepkilere uzuldum

Kendim bırakmıştım ama pat diye kesmedim azaltarak bıraktım

Burada kimse buna cevap veremez ki, ilaçtan ilaca yan etkiler değişiyor. Siz kendi ilacınızın zararlarını araştırmalısınız.

Işte bak sana zarar veriyor kafa bu sefer bişey koy ilacı bırakıcam de ve yavas yavaş doktor kontrolünde bırak bunu zamana yay 1 yıl olsun 2 yıl olsun hiç farketmez ömür boyu ilaç içmek ne kadar kötü biliyormusun ? Ben bir tiroid hastasiyim ve ömür boyu ilaç içmek gerekiyor ama sor bana 2 aydır içmedim çünkü ömür boyu birnilaci içeceğini bilmek ina bağımlı kalmak çok zor benim için ama sağlığım için mecbur
Sen se herşey elinde bırakabilirsin emin ol birakicaksinda silkele toparla kendini bu sen deyilsen olmadığın bir sen olmaktan vazgeç kendinde öncücü bul ve ortaya çıkar bütün bunları sadece kendin için yap çünkü kendinden başka kimse seni düşünmez!
Hadi şu söylediklerimizi bütün arkadaşların sana verdiği gücü ve desteği alarak karar ver ve yap çünkü yapabilirsin ve yapmak da istiyorsun yoksa bu konuyu burda gelip açmazdın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…