E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Kızlar dün bütün gün ömrümleydim.. yemek yerken aşkım rüyasınıanlattı geçen gece şöyle bir rüya görmüş hemen anlatıyorum sizlere..
arkadaşlarımla buluşmak için kafeye giriyorum kalabalık bi masada kızlı erkekli grup var neyse masaya oturuyorum arkadaşlarımla konuşurken gruptaki tanımadığın bi kız bana yöneliyor ve gözlerimin içina bakarak hiç durmadan konuşuyor ve şunları söylüyor "sen çok efendi çok saygılı birisin hayatın boyunca bu böyle devam edicek , sen iş değiştirp istediğin yere geliceksin 3 4 ay içinde söz yada nişan yapıcaksınız yüzük takıcaksınız" tam bu sırada sabah ezanı okundu uyandım aşkım dedi.. yaa bu nedemektir b iişaretmidir anlamadık bede aşkımda..herkes tüm çevrem tanıştırdığım arkadaşlarım ve ailem ufuğun çok efendi çok saygılı olduğunu zaten söylerde, biliyorsunuz kpss sınavına giricek ve iş değiştirme olayları olucak ben herseferinde desteliyorum ama fazlaada kaptırmaması için uyarıyorum eğer kötü not alırsa beklemediği gib iolursa die neyse kızlar sizce bu rüyada neyin nesi yaaa??ayrıca şöyle bişide belirtim hiç inanmadığım halde komşu anneme geçen günlerde fal baktırdım kahve falıve komşu annem ufuğu bilmiyor,falda aynenn şunları dedi bir arkadaşının bi sınavı var iyi geçicek ve 3 ay içinde sana yüzük gözüküyor hatta önce kadınlar geliyor tanışmaya 4 kadın gelicek kaynana olucak kişinin hafif poposu dışarı doğru ve kısa boylu sonra erkeklerle gelicekler ve 3 4 ay içinde yüzük takılcak dedi..KIZLAR SANMAYINKİ BU BELİNAYDA AMMA MERAKLI FALLARA DİYE ASLAA DEĞİLİM ÖYLESİNE BAKTIRDIM FALA VE BU FALDAN SONRA UFUĞUMUNDA RÜYASINDA BUNA BENZER BİŞİ GÖRMESİ BENİ DÜŞÜNDÜRÜR OLDU...
fisfisfisarkadaşlarımla buluşmak için kafeye giriyorum kalabalık bi masada kızlı erkekli grup var neyse masaya oturuyorum arkadaşlarımla konuşurken gruptaki tanımadığın bi kız bana yöneliyor ve gözlerimin içina bakarak hiç durmadan konuşuyor ve şunları söylüyor "sen çok efendi çok saygılı birisin hayatın boyunca bu böyle devam edicek , sen iş değiştirp istediğin yere geliceksin 3 4 ay içinde söz yada nişan yapıcaksınız yüzük takıcaksınız" tam bu sırada sabah ezanı okundu uyandım aşkım dedi.. yaa bu nedemektir b iişaretmidir anlamadık bede aşkımda..herkes tüm çevrem tanıştırdığım arkadaşlarım ve ailem ufuğun çok efendi çok saygılı olduğunu zaten söylerde, biliyorsunuz kpss sınavına giricek ve iş değiştirme olayları olucak ben herseferinde desteliyorum ama fazlaada kaptırmaması için uyarıyorum eğer kötü not alırsa beklemediği gib iolursa die neyse kızlar sizce bu rüyada neyin nesi yaaa??ayrıca şöyle bişide belirtim hiç inanmadığım halde komşu anneme geçen günlerde fal baktırdım kahve falıve komşu annem ufuğu bilmiyor,falda aynenn şunları dedi bir arkadaşının bi sınavı var iyi geçicek ve 3 ay içinde sana yüzük gözüküyor hatta önce kadınlar geliyor tanışmaya 4 kadın gelicek kaynana olucak kişinin hafif poposu dışarı doğru ve kısa boylu sonra erkeklerle gelicekler ve 3 4 ay içinde yüzük takılcak dedi..KIZLAR SANMAYINKİ BU BELİNAYDA AMMA MERAKLI FALLARA DİYE ASLAA DEĞİLİM ÖYLESİNE BAKTIRDIM FALA VE BU FALDAN SONRA UFUĞUMUNDA RÜYASINDA BUNA BENZER BİŞİ GÖRMESİ BENİ DÜŞÜNDÜRÜR OLDU...