Ömrümün Rüyası

E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar dün bütün gün ömrümleydim.. yemek yerken aşkım rüyasınıanlattı geçen gece şöyle bir rüya görmüş hemen anlatıyorum sizlere..

arkadaşlarımla buluşmak için kafeye giriyorum kalabalık bi masada kızlı erkekli grup var neyse masaya oturuyorum arkadaşlarımla konuşurken gruptaki tanımadığın bi kız bana yöneliyor ve gözlerimin içina bakarak hiç durmadan konuşuyor ve şunları söylüyor "sen çok efendi çok saygılı birisin hayatın boyunca bu böyle devam edicek , sen iş değiştirp istediğin yere geliceksin 3 4 ay içinde söz yada nişan yapıcaksınız yüzük takıcaksınız" tam bu sırada sabah ezanı okundu uyandım aşkım dedi.. yaa bu nedemektir b iişaretmidir anlamadık bede aşkımda..herkes tüm çevrem tanıştırdığım arkadaşlarım ve ailem ufuğun çok efendi çok saygılı olduğunu zaten söylerde, biliyorsunuz kpss sınavına giricek ve iş değiştirme olayları olucak ben herseferinde desteliyorum ama fazlaada kaptırmaması için uyarıyorum eğer kötü not alırsa beklemediği gib iolursa die neyse kızlar sizce bu rüyada neyin nesi yaaa??ayrıca şöyle bişide belirtim hiç inanmadığım halde komşu anneme geçen günlerde fal baktırdım kahve falıve komşu annem ufuğu bilmiyor,falda aynenn şunları dedi bir arkadaşının bi sınavı var iyi geçicek ve 3 ay içinde sana yüzük gözüküyor hatta önce kadınlar geliyor tanışmaya 4 kadın gelicek kaynana olucak kişinin hafif poposu dışarı doğru ve kısa boylu sonra erkeklerle gelicekler ve 3 4 ay içinde yüzük takılcak dedi..KIZLAR SANMAYINKİ BU BELİNAYDA AMMA MERAKLI FALLARA DİYE ASLAA DEĞİLİM ÖYLESİNE BAKTIRDIM FALA VE BU FALDAN SONRA UFUĞUMUNDA RÜYASINDA BUNA BENZER BİŞİ GÖRMESİ BENİ DÜŞÜNDÜRÜR OLDU...
fisfisfis

canım hakkınızda hayırlısı ınsallah hersey gonlunce olsun cunku sen bunları hakedıyosun..

kuzum öncelikle ufuk eniştenin rüyası hayırlara vesile olsun...rüyayı neye yorarsanız o olurmuş iyi düşününki iyi şeyler olsun...ayrıca fallara fazla kaptırma kendini kuzum dediğim gibi inşallah hayırlı olur rüyanın sonu ben pek anlamam rüya tabirlerine bak diyeceğim ama inşallah herşey gönünüze göre olur canım...

nisanurumm canim benimmmmm bitanecik arkadaşimmmmmsinnnnnn :)

tuğçem sari şekerimm yok kiz falalra kaptridiğim yok kendimiii aslaaa:)

canım umarım ruyan hayıra vesıle olur.cok mutlu olursunuz :))))

canim hayirlara vesile olsun nasil yorumlarsan oyle cikar
gecen gece de ben bizimkinin ailesine tanismaya gitmistim ruyamda ayni gece sevgilim de benim babamla yemek yedigini gormus
bu bi isaret midir bilemiyorum:1rolleyes:

hadi yaaaa tesadüfe bakkkkk senin rüyanda inşallah hayırlara vesile olur canım

hadi yaaaa tesadüfe bakkkkk senin rüyanda inşallah hayırlara vesile olur canım

valla henuz bole biseye hazir degilim o yuzden biraz dursun diyorum ama kismet tabi

belinaycim sen de ruyalari guzel yorumla her ne olursa olsun inan bana ruyalar nasil yorumlanirsa oyle cikarkaydirigubbakcemile5

tamam bitanemmm ben zaten böyle bir rüyayııı nasııl güzel yorumlamam :)

belınay ruya guzel bence sende guzel yorumla
ısallah sen yuzugu takarsın hayırlısıyla ruyalar fallar gercek olur ne derkler fala ınanma falsız kalma

güzel bi rüya görmüş. inşallah gerçekleşir, daha da mutlu olursunuz.

Bence ufuk hep plan yapıyor birkaç aya kadar olsun istiyor sürekli de düşündüğü için rüyasına girmesi normal bilinçaltı...komşu kadın bilmese de canım duymuştur laf cok yayılır biliyorsun benim düşüncem bu inş.istedigin gibi olur her şey bi an önce mutluluklar...

X