Minik kuşumm merhabaKızlar napıyosunuz nasıl gidiyor?
İyiyim leydim seni gördüm daha iyi oldumMinik kuşumm merhaba
Mesajını gördüm ama bir haftadır salgından salgına yakalandığım için kendime gelip yazamadım sana. Bu aralar topik ıssız sadece ben varımbende bildiğin gibiyim kendimi sevmeye ve şımartmaya devam ediyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
Minik kuşum kışın gelmesine azıcık kaldı kendine kış için bi rutin oluşturmanı tavsiye ederim. Bu topik de bunun için burada zaten biliyorsun. Neleri saldın nasıl geçiyor günün söyle bakalım?İyiyim leydim seni gördüm daha iyi oldum
Ben her şeyi saldım ya ondan yazmıyorum, bi ara hayatımı yine düzene sokmam lazım. Biraz bi bıkkınlık var üzerimde sebepsiz.
Çok geçmiş olsun iyisin şimdi dimi? Cidden fena bi salgın var ve yakalandın mı uzun süre iyileşilmiyor da maalesef.
Ye iç yat işe git gel uyu olarak geçiyor; ne kendimi geliştiriyorum ne spor ne diyet. Ama toparlicam ben de bakalım kafamda bir şeyler var.Minik kuşum kışın gelmesine azıcık kaldı kendine kış için bi rutin oluşturmanı tavsiye ederim. Bu topik de bunun için burada zaten biliyorsun. Neleri saldın nasıl geçiyor günün söyle bakalım?
Şimdilik daha iyiyim mide ağrılarım devam ediyor ama çok şükür bu halime diyim.
düşüncelerini destekliyorum kendini gerçekleştirmek kendine dönmek ne kadar muhteşem bir eylem !!!!Merhabalar,
Biraz kendimden bahsetmek gerekirse 28 yaşında mühendisim. Okumayı, araştırmayı, izlemeyi ve gezmeyi çok seviyorum. Bu yaşıma kadar insanlar için çok uğraştım. Memnun etmeye çalıştım, insanların takdir ettiği kişi olmaya çalıştım ama hepsi boşuna ömrümü başkaları için harcamak istemiyorum artık.
Kiloluyken zayıflasan güzel olursun diyenler 17 kilo verince eski halin daha iyiydi yüzün yaşlı görünüyor dedi bana. Özetle insanları asla memnun edemeyiz. Zamanımı kendimi geliştirmek, mutlu etmek ve ruhuma şifa olmak için harcamak istiyorum. Burası benim şifa günlüğüm olsun istiyorum. Yeri gelir mutluluğumu, öğrendiğimi, güldüğümü yazarım yeri gelir hüznümü buraya paylaşırım.
Benim gibi düşünen ruhuna şifa arayan herkese kapım açıktır.
Sevgilerimle
Minik kuşummm kızdırma beni sen Bihter Ziyagilsin kendine gelllll. Toparlayacağına eminim kafandakileri bir an evvel uygulamaya sokarsan çok mutlu olurum.Ye iç yat işe git gel uyu olarak geçiyor; ne kendimi geliştiriyorum ne spor ne diyet. Ama toparlicam ben de bakalım kafamda bir şeyler var.
Çok uzun sürüyor bir de bu sene ki salgınlar.
Bu topiği açtığımdan beri kendime verdiğim değer çok fazlalaştı. Böyle olunca çevrem rafineleşti hayatıma gerçekten bu topik ve fikir çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Katılmak isterseniz beklerimdüşüncelerini destekliyorum kendini gerçekleştirmek kendine dönmek ne kadar muhteşem bir eylem !!!!
keşke çoğu insan bunun farkında olsa fazla mutsuz olmaz beklentiye de girmez
Bunu yazdıktan sonra neler yaptım biraz anlatayım. Düzenli olarak spora gitmeye başladım,spor yapmak gerçekten vücuttaki negatif enerjiyi alıyor. Beslenmeme dikkat ediyorum. Kitap okumayı ihmal etmiyorum, şimdiden 2 kitap bitirdim bile. Film izliyorum ama beni gerçekten saracak bir dizi bulamadım henüz.Bu topiği açtığımdan beri hayatta çok yol kat ettim. Çok ağladım çok güldüm. Ama kendime değer vermekten ve kendimi sevmekten hiç vazgeçmedim. Ne olursa olsun kim olursa olsun benden değerli değil. Şimdi hayatımın bazı şeylerden vazgeçiş ve yeniden toparlanma dönemindeyim. Benden değerli olmayan şeyler beni acıtıyordu. Kesip atmak ve yoluma devam etmek zorundayım. Eminim bunun da üstesinden gelip kendime benden değerli olmayan hiçbir şeyi hayatımda tutmadığım için teşekkür ederim.
iyiyim ben kuzu müsait değilim bugün ama yarın detaylı bir şekilde yazıcamOrangegreysky labellevie Kirmizi krizantem Annwyl monoi S sarahconnor hln09 A Arrietty_ La Vie little bird
Merhaba kızlar,
Topiğe bir dönem gelmiş ama sessizliğe bürünmüş üyeleri etiketledim. Yılın son ayına girdik ve bu seneyi, kalan son 1 ayı değerlendirelim istiyorum. Yeni yıl için hedefleriniz var mı? Hepsinden öte nasılsınız? Günleriniz nasıl geçiyor?
Benim is + hastalik yogun geciyor.Orangegreysky labellevie Kirmizi krizantem Annwyl monoi S sarahconnor hln09 A Arrietty_ La Vie little bird
Merhaba kızlar,
Topiğe bir dönem gelmiş ama sessizliğe bürünmüş üyeleri etiketledim. Yılın son ayına girdik ve bu seneyi, kalan son 1 ayı değerlendirelim istiyorum. Yeni yıl için hedefleriniz var mı? Hepsinden öte nasılsınız? Günleriniz nasıl geçiyor?