En cok yemek yemeye seven burc hangisi tahmin et bakalimMükemmelsiniz kızlar. Eminim ki başaracaksınızkızlar sizin burcunuz nedir?
Boğa mıEn cok yemek yemeye seven burc hangisi tahmin et bakalim
600ml daha icince 3,1 L icmis oluyorum
2 saatim var mesainin bitmesine. Yetisirim herhal
EvvvetBoğa mıannemden öyle tahmin ettim
Çok lezzetli yemek yapıyorlar amaEvvvet
Bende hic usenmemÇok lezzetli yemek yapıyorlar ama
Annem hiç üşenmez döktürür
Çocukları çok sanslı oluyor boğa burçlarının
MuhtesemsinizBende hic usenmemmutfakdan olmayin seviyorum.
aksam mesaisi oncesi hem ogle hem aksama sicak yemek yaptim. Yanina kekde sigdiracaktim ki, un kalmamis
Süpersinnn su çok önemli yaa su olmadan hiçbir şey olmuyor. Benim diyetisyen 3 L konusunda çok takıntılı. Boğa burcu olman jelibonları açıklıyor.En cok yemek yemeye seven burc hangisi tahmin et bakalim
600ml daha icince 3,1 L icmis oluyorum
2 saatim var mesainin bitmesine. Yetisirim herhal
Ay ikizler kadınını severim ama irkeği benden uzak dursun mümkünseBen ikizler canım
Sizin burcunuz neSüpersinnn su çok önemli yaa su olmadan hiçbir şey olmuyor. Benim diyetisyen 3 L konusunda çok takıntılı. Boğa burcu olman jelibonları açıklıyor.
Ay ikizler kadınını severim ama irkeği benden uzak dursun mümkünse
Ben akrebim malesef yaSizin burcunuz ne
Hiç ikizler erkeği tanıdığım olmadı
Eşim yay burcu oğlum kova
Biliyorsun ,su oldum olasi benim problemim. Türkiyede sorunsuz iciyorum. Herhal sicaklardan. Zaten gecen yaz istedigimi yiyip 3 kilo vermistim 3 haftada. Tabii ki depresyon havasi olan ülkeye donunce aldim yine kilolari.Süpersinnn su çok önemli yaa su olmadan hiçbir şey olmuyor. Benim diyetisyen 3 L konusunda çok takıntılı. Boğa burcu olman jelibonları açıklıyor.
Ay ikizler kadınını severim ama irkeği benden uzak dursun mümkünse
Ama vericez kiloları hiç merak etmeeeBiliyorsun ,su oldum olasi benim problemim. Türkiyede sorunsuz iciyorum. Herhal sicaklardan. Zaten gecen yaz istedigimi yiyip 3 kilo vermistim 3 haftada. Tabii ki depresyon havasi olan ülkeye donunce aldim yine kilolari.
InsallahAma vericez kiloları hiç merak etmeee
Teşekkür ederim, bu markayı bilmiyordum. Benim cildime iyi gelen ürün shiseido’nun sonrasında ismi ibuki oldu bir çeşidi vardı onu çok seviyodum, gece kremi, yüz yıkama jeli cildime çok iyi geliyordu. Şuanda yok uzun süredir o seri yok. Artık üretilmiyor mu Türkiye’ye mi gelmiyor bilmiyorum. Hiçbir üründen aynı memnuniyeti almadım.labellevie cilt bakımı olarak öncelikle cildime iyi gelen doğru markayı buldum diyeyim. Missha markasının çift aşamalı temizlik ürünlerini, glikolik asidini aldım. Haftada 3 kez duş sonrası glikolik asit uyguluyorum. 2 haftada the purest kırmızı peeling yapıyorum. Nem sorunumu henüz tam çözemedim cildim nemi tam almıyor ama sıcak havaların da etkisi çok buna. Mükemmel uyumlandığım güneş kremimi cildimden asla eksik etmiyorum. Makyaj olarak fondöteni tamamen bıraktım. Fondöten = cilt düşmanı. Sadece göz altı kapatıcısı kullanıyorum cilt ürünü olarak.
Cildimden muhakkak bir sivilce olurdu ama artık çokkk şükür ki pürüzsüz cildi yakaladım.
Dün de spor yaptın epeyce bari bugün sadece mekik ve plank çalış kaslarına eziyet etme ki kas kaybın olmasın.Durum bildireyim.
Insallah Boyle devam ederim.
45 Dk tempolu yürüyüs
Kizcem ile 30dk bisiklet surmek
30 Sayfa kitap okumak
Saglikli beslenme
Cilt rutini
Yarin de planim soyle
45 Dk tempolu yürüyüs + 15 dk mekik ve plank yapmak
3 L su icmek
Kizim ile yürüyüse cikmak
60 Sayfa kitap okumak ( yarin izinliyim diye)
Saglikli beslenmeye devam
Cilt rutini sabah + aksam
Shiseido harika bir marka ama hiç cilt ürünlerini kullanmadım ben daha çok makyaj hatta ten makyajı ürünlerini kullandım.Teşekkür ederim, bu markayı bilmiyordum. Benim cildime iyi gelen ürün shiseido’nun sonrasında ismi ibuki oldu bir çeşidi vardı onu çok seviyodum, gece kremi, yüz yıkama jeli cildime çok iyi geliyordu. Şuanda yok uzun süredir o seri yok. Artık üretilmiyor mu Türkiye’ye mi gelmiyor bilmiyorum. Hiçbir üründen aynı memnuniyeti almadım.
Ben de The purest serumlarını kullanmaya başladım.
Ben alıştım galiba çok zor gelmiyorBen akrebim malesef ya
Babam yay abim yay valla zordur yay burcu
Peki o kaçırılan çocukları ilk çocugu kaçıran kişiye mi teslim ediyolarGünaydın sevgili kadınlar bugünün hedeflerini ekliyorum hemen
Bu günü sadece 1 dal sigara ile bitireceğim
Sağlıklı beslenmeye kaldığım yerden devammm
100 sayfa kitap okumak istiyorum. Yeni bir kitaba başladım ve çok enteresan. Kitabın adı Zincir. Çocuk kaçırma zinciri oluşuyor yani şöyle biri sizin çocuğunuzu kaçırıyor, çocuğunuzun serbest kalması için sizin başka bir çocuk kaçırmanız gerekiyor ve çocuğu kaçırılan ailenin de başka bir çocuk kaçırması gerekiyor. İşte böyle bir zincir oluşuyor. Bayağı enteresan gelmişti bana.
Akşam belki arkadaşlarımla dışarı çıkarım o yüzden günlük sporu gün içinde gideceğim yerlere arabayla değil de yürüyerek gitmeyle aradan çıkaracağım. Bugün hava bir tık daha serin sanki.