Mükemmel bir hedef. Kolaylıklar dilerimmmmHedefimi günlük belirleyim
Aslinda simdiden belli.
Dur yazayim
Yeni diyet listesine uymak
45 Dk yurume bandinda tempolu yürüyüs
Kizim ile 30 Dk bisiklet surmek
30 Sayfa kitap okumak
Aksam mesaisi sonra cilt rutinimi uygulamak
Eve gece yarisina 5 kala gelince usendigim oluyor
Hava yagmurlu olmazsa yürüyüsu disarida hallederim.
Sigarayı bıraktığımı yazmayı unuttum gerçi arada içiyorum keyfine ama eski tiryakiliğim kalmadı.Lütfen bana sigarayı bıraktırınnnn. İlk hedefim bu şu an.
Bu arada sadece el alışkanlığı ve dudak tiryakiliği. Önerilerinizi bekliyorum
Benimde sekeri birakmam lazim..sigara kadar kötüLütfen bana sigarayı bıraktırınnnn. İlk hedefim bu şu an.
Bu arada sadece el alışkanlığı ve dudak tiryakiliği. Önerilerinizi bekliyorum
İçme vega. Tek tek de içme. Günde 2 paket içerdim bıraktım. Aylarca içmedim. Sonra nasıl olsa bıraktım daha alışmam diye bir tane içtim. Bir tane de başka bir arkadaş ortamında, böyle böyle derken bir baktım dönmüşüm eski halime.Mükemmel bir hedef. Kolaylıklar dilerimmmm
Sigarayı bıraktığımı yazmayı unuttum gerçi arada içiyorum keyfine ama eski tiryakiliğim kalmadı.
Çok sıcak bir günde güneşin altında üst üste iç. Sonra tiksiniyorsun
Süpersin.Benimde sekeri birakmam lazim..sigara kadar kötüsabah yuruyusum tamam.
Aksam mesaim var diye ilk ogunumu gec yapacagim. Saat belirlemedim..evden cikmadan yemeliyim
Benimde sekeri birakmam lazim..sigara kadar kötüsabah yuruyusum tamam.
Aksam mesaim var diye ilk ogunumu gec yapacagim. Saat belirlemedim..evden cikmadan yemeliyim
Afiyetler olsun. Hızlı yemek aşırı ödem yapıyormuş ve açlık hissini tetikliyor. Yavaş ve dinlenerek yersen bence şeker sorununu da aşabilirsin. Acıkmaz ve çok tok hissedersen jelibonlara yer kalmaz. Ben henüz yürüyüşe çıkmadım güneş batınca hava serinlesin öyle çıkarım diyorumBirde ben cok hizli yemek yiyorum
Yavas yemeye alistiracagim kendimi.
Ilk ogunumu altda. Simdi yiyecegim.
Sağlıklı beslenmeyi lütfen bu topiğin mihenk taşı yapalım. Veee söz veriyorum bu topik bizim yaşam ışığımız olacak ve ben hep burada olacağım.Bu ptesiden itibaren hedeflerimi yazayım:
1- diyete/sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Neler yaptığımı sistemimi yazacağım gün içi müsait bir zamanda.
2- sigarayı bugün itibariyle bırakıyorum. Hatta paket almadım son bir tane sigaram var birazdan gün içinde son sigaramı içeceğim kahveyle veee vedalaşacağım.
3- evimde fazlalıkları atıp, dip köşe şöyle klasik bayram temizliği gibi temizlik curcunasına girişeceğim.
4- ayıklanması gereken kıyafetlerimi ayıklayacağım.
5- kitaplığa el atmam gerekiyor onu halledeceğim.
6- bize inanıyorum veee herkesten söz istiyorum buradan kopmamalıyız. Herkes birbirini dürtsün moral motivasyon için.
Sabahdan hallettim ben. Zaten baska zamanim olmazdiAfiyetler olsun. Hızlı yemek aşırı ödem yapıyormuş ve açlık hissini tetikliyor. Yavaş ve dinlenerek yersen bence şeker sorununu da aşabilirsin. Acıkmaz ve çok tok hissedersen jelibonlara yer kalmaz. Ben henüz yürüyüşe çıkmadım güneş batınca hava serinlesin öyle çıkarım diyorum
Sağlıklı beslenmeyi lütfen bu topiğin mihenk taşı yapalım. Veee söz veriyorum bu topik bizim yaşam ışığımız olacak ve ben hep burada olacağım.
Ben 2 sene çalıştım bu kadınla ve aşırı faydasını gördüm.Sabahdan hallettim ben. Zaten baska zamanim olmazdi
Dun diyetisyene yazdim. Sabah cevap vermisti. Haber bekliyorum1 ay deneyecegim.
Sen ne kadar süre calistin bu diyetisyen ile ?
Bu arada 15dk da yedigim kahvaltiyi. Salataliklarin bir sirasini kizima verdim.
Aksam Eve gelince cilt bakimida yaparsam, bugun ki Hedef tamamdir.
Aksam ogunumude yemekden once atacagim. Evden getirdim, ek olarak salata alirim is yerinden.
Suan acikmaya basladim
1,6 su ictim. Is yerinde bi 800 ml daha icsem tamamdir
Lady benımde istediğim kasın çok olmasıBen 2 sene çalıştım bu kadınla ve aşırı faydasını gördüm.
Suyu 3 ltye tamamla benceeee
Proteine çok dikkat ettim. Listelerim zaten protein üzerine yoğunlaşmış durumda. Yağ kaybederken spora gittiğim için kas kazancım oldu.Lady benımde istediğim kasın çok olması
Zayıfım ama sanki böyle heryerım bıngıl bıngıl gibi hissediyorum
Diyetisyen den randevu aldım
Beslenme düzenimi değiştirecem
Spor sart biliyorum ama sıcakta zor oluyor
Kendi kendime sart koştum yarın başlıyorum
Nasıl besleniyordun kas yoğunluğun arttı
Diyetisyen kan tahlili fılan istedi miProteine çok dikkat ettim. Listelerim zaten protein üzerine yoğunlaşmış durumda. Yağ kaybederken spora gittiğim için kas kazancım oldu.
Ben 2 senedir gittiğim için artık istemiyor başta istedi ve 6 ay sonra istedi ama sonra istemedi.Diyetisyen kan tahlili fılan istedi mi
Ben de nerdeyse hergün protein alırım ama yanında makarna oluyor sebze oluyor
Miktarı önemlidir belki az alıyordumdur
Yağ ölçümünü kas ölçümünü nasıl yapıyor
Bel basen ölçüsü aldı mı
Teşekkür ederim bakalım ben de başarılı olabılecek miyimBen 2 senedir gittiğim için artık istemiyor başta istedi ve 6 ay sonra istedi ama sonra istemedi.
Diyetisyen tartısında basen, yağ, kas ölçümü çıkıyor ona göre yorumladı benimkini
Tamamdir tamamliyacagim. Zirt pirt wc e ciksamdaBen 2 sene çalıştım bu kadınla ve aşırı faydasını gördüm.
Suyu 3 ltye tamamla benceeee
Teşekkür ederim bakalım ben de başarılı olabılecek miyim
İnsallah olurum
Mükemmelsiniz kızlar. Eminim ki başaracaksınızTamamdir tamamliyacagim. Zirt pirt wc e ciksamda
Afiyetler olsun. Hızlı yemek aşırı ödem yapıyormuş ve açlık hissini tetikliyor. Yavaş ve dinlenerek yersen bence şeker sorununu da aşabilirsin. Acıkmaz ve çok tok hissedersen jelibonlara yer kalmaz. Ben henüz yürüyüşe çıkmadım güneş batınca hava serinlesin öyle çıkarım diyorum
Sağlıklı beslenmeyi lütfen bu topiğin mihenk taşı yapalım. Veee söz veriyorum bu topik bizim yaşam ışığımız olacak ve ben hep burada olacağım.
Monoi aşkom senin burcun neydi sanki topikte konuştuk bunu ama ben unuttumharikayız muh te şe miz