ömrü hayatımda böyle bir aptallık yapmadım!!!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar ben var ya ben çok salak bir anneyim.niye mi?
bugün sabah kızımla anneannesine gidecektik.giydiriyordum.içine yarım kollu omuzdan çıtçıtlı badi giydirecektim.giydirdim tam omuz çıtçıtını kapatırken benim afacan kız kafasını döndürdü ve kulak memesi çıtçıtın arasına girmiş.bende farketmedim bi bastırdımkafamçokkarıştı....
yavrum nasıl feryad etti...o ağlar ben ağlar.....ne kadar dikkatsizim:mymeka:....bütün gün vicdan azabı çektim......şimdi orası kızarık ve her gördüğümde içim yanıyor...çok salağım çoook...aman dikkat edin bu kulak katili badilere....senağlama

ah be canim gorunmez kaza uzme kendini aptallik olurmu hic kaza olmus gorunmez kaza Allah beter seylerden saklasin evlatlarimizi emeklesin yurusun dusucek kalkicak agliycak daha yolun basindayiz bebek iste yerinde durmuyorlar ki kimil kimil gecmis olsun

oy oy oy kıyamam ben bebeciğe senağlama
ama anneciği öpünce geçmiştir annesi üzülmesin artık :1hug:
geçmiş olsun,olur böyle durumlar,kendiniz hakkında böyle yorumlar yapmayın bence,Allah beterinden korusun.
Sevgiyle kalın ve sevgiyle bebişinizi büyütün inşallah ...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım görünmez kaza işte ama ana yüreği dayanamıyor.ona benzer bi olay bende yaşadım kızımın parmağını salıncağının emniyet kemerine sıkıştırdım bende bütün gün hem ağladım hem vicdan azabı çektim.allah daha beterinden saklasın geçmiş olsun.

içinin nasıl yandığını tahmin ediyorum canım ama kaza adı üstünde geçmiş olsun yerim ben onu.

hatam olduğunda hatta benim yüzümden olmasada en küçük sorunda üzerime alıp hemen kendimi suçluyorum bende. ama arkadaşlar doğru söylemişler üzmeyin kendinizi görünmez kazalar bunlar ve hep olacak yeter ki küçük şeyler olsun allah daha kötülerinden korusun.

canım yaa yanlıslıkla olmus deneyerek görücegiz pek cok seyi ...melegine de kıyamam ben canı yanmıstır annesi ama bebekler cok dayanıklı...ben yigenimle denizdeyken tam külodunu giydirdim bizim afacan kosarak denize atladı yedek külotta yok cıkardım camasırını giydirdim pantolonunu tam fermuaru cekerke bir cıglık...pipisi fermuara sıkısmıs ayyy nasıl üzüldüm anlatamam doktora gittik ilaç filan verdi de öyle gecti...bunlar olabilen seyler...

üzme canım kendini çoktan geçmiştir,izi bile kalmamıştır.ben de 5 aylıkken tırnağını kesmek yerine etini kesmiştim,baya bi kanamıştı.kendimi beceriksiz olarak görmüştüm.ancak,sonra geçip gitti.

Bende aynı şekilde tırnağını keserken etini kesmiştim. Çok üzldüm o ağlar ben ağlar. Çok şükür geçti çocuk büyütmek kolay değil. Ufak tefek kazalar ister istemez olacak. Rabbim büyük kazalardan saklasın bebişlerimizi....

aynısını ben de dün yaptım kızlar o kadar minkki bebeğimin elleri ben de çok üzüldüm babasıda çok kızdı bana çok dikkatli olmak lazım

Üzülme canım hiç bi anne bebeğine zarar vermek istermi. Fakat anne yüreği onun canı yanında annelerin kat katt yanıyo

Üzülme canım hiç bi anne bebeğine zarar vermek istermi. Fakat anne yüreği onun canı yanınca annelerin kat katt yanıyo

ya arkadaşım şükret dün tv izliyorum nihat hatipoğlunun programını bi kadın bağlandı telefona 10 ay önce 2 aylık bebeğini gece emzirirken boğmuş detayını sormadı hoca ama sanırım emzirirken uyumuş çocuğun üstünde zavallı kadın psikolojik tedavi görüyormuş telefonda ağlıyor falan baya bi etkilendim şükredin allah beterinden saklasın bak neler oluyor hayatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…