3 ay önce Hacettepe'de Ömer Ekin 'e ameliyat oldum. Hastane çalışanlarına da Ömer Bey e de çok teşekkür ederim. Tabi beni cesaretlendiren tecrübelerini aktaran kadınlar kulübü ahalisine de teşekkür ederim kızlar beni gerçekten çok cesaretlendirdiniz.İlk günler felaketti benim için hele o ağrılar :18: Göğüslerim tam hayal ettiğim gibi olmadı belki ama yine de sonuçtan memnunum. Belki de biz kadınların hayalleri hep uç noktalarda ve hep en mükemmel olanını istiyoruz:) benim sağ göğsüm bir tık daha yapay duruyor maalesef
çünkü bir göğsümü Ömer bey diğerini İpek hanım yapmış dikişlerimde sorun yaşıyorum göğüsün tam altında değil daha aşağıda çok belirgin bikini denedim dikişlerim alttan el sallıyordu biz buradayız diye ve hala çok mor kırmızı duruyor dikişlerimi Ömer Bey atmamış zaten keşke onu da kendi yapsaydı daha doğrusu keşke bu operasyonu tek yapsaydı. bunu şey gibi düşünün hani annelerimiz dantel örerdi böyle parçalar halinde arada bir iki motifi başkası örse hemen fark edilirdi el değişikliği olurdu tam da onun gibi... Yine de artık daha kadınsı bir vücuda sahip olduğum için mutluyum ilk günler çok pişman olmuştum ağrıları çektikçe ve çocuğumu kucağıma alamadığım zamanlarda ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. artık korkum kapsül oluşması deride incelme düşünsenize iki tane portakal koymuş gibi duruyor deri incelince
Bu arada dikişlerin ne kadar sürede iyileştiği hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar...