- 21 Eylül 2021
- 1.220
- 463
- 73
- 24
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta ya iyimiGebelik öncesi omepa kullanmıştım bunlar destekleyici takviyeler vücut ne kadar sağlıklı ve depoları dolu olursa hamilelikte okadar sağlıklı gelişiyor
EvetYumurta ya iyimi
Bende polikistik var yumurta tembelliği bunu önerdiler de sormak istedim
Merhaba ben imprly kullanmıştım gebelik öncesi faydalı vitaminler ikisi de , size de şifa olsun inşallahNe işe yarıyor adada fotoğraf
İnşallah bir sıkıntı var mıydıMerhaba ben imprly kullanmıştım gebelik öncesi faydalı vitaminler ikisi de , size de şifa olsun inşallah
Ne gibi sıkıntı?İnşallah bir sıkıntı var mıydı
Bende polikistik var yumurta tembelliği kalitesizliği artık neyse ondan kullanmak istiyorum ama araştırıyorumNe gibi sıkıntı?
Ben tüp bebk tedavisi öncesi kullanmıştım, gebelik elde edemedim maalesef düşük yaptım
Kullanın inşallah faydası olurBende polikistik var yumurta tembelliği kalitesizliği artık neyse ondan kullanmak istiyorum ama araştırıyorum
Tamam canım araştırıyorumKullanın inşallah faydası olur
D vitamini, c vitamini, QenzimQ10, omega3 bunlar da iyi araştırın isterseniz
Bana doktorum yumurta kalitesi için ocean polysitol vermişti bunuda araştırın istersenizBende polikistik var yumurta tembelliği bunu önerdiler de sormak istedim
Kulandim 3 ay ama faydası olmadiBana doktorum yumurta kalitesi için ocean polysitol vermişti bunuda araştırın isterseniz
Kalite için ne önerirsinizİçeriğini beğendiğim için bende hazırlık sürecimde kullanmıştım omepayı ama kalite için ek takviyelerde öneririm
Merhaba aynıları bende de var. Doktorum Combinol önerdi. İçinde inositol, d vit ve folik asit var. 3 ay kullan gebe kalmazsan gel dedi ve bu ay ovülasyonda çok güzel pik gördüm. Bunu da kullanabilirsiniz. Bu ay gebelik bekliyorumBende polikistik var yumurta tembelliği kalitesizliği artık neyse ondan kullanmak istiyorum ama araştırıyorum
Ben kendi sürecimde ihtiyacıma yönelik kullandım Omepa, inomax multi vitamin bunu kesinlikle öneririm içeriği çok başarılı, omepaya ek q10 kullandım dvit b12 kompleks bunları sınırın üstünde tuttum hep, selenyum larjinin ara ara dğeiştirerek kullandığım vitamin takvilerim oldu bu şekilde ama inomaxı araştırmanızı öneririm multıvitamin olarak destekleyici kalite için güzel bir ürünKalite için ne önerirsiniz