- 10 Şubat 2017
- 302
- 259
-
- Konu Sahibi Angelbabyss
Merhaba .uzun zaman olmuş omepa kullandıktan sonra tekrar hamile kaldinizmi.ise yaradı mı. Ben de aldım. Martta tüp bebek düşünüyoruz.fayda gorurmuyumacaba. Sevgiler..Kizlar meraba. Benim 1 dusuk, 1 kimyasal gebelik, 1 kurtajim var. Temmuz ayinda asilama oncesi 2 ay omepa q10 kullandim ve hamile kaldim. Asilama tuttu sandim ama asilama oncesi kendi kendime hamile kalmisim ve ilk kez bir bebegimin kalbi atti. Diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmadi. Bu sefer dış gebelik gecirdim ve ameliyata girerken bebegimin kalp atisinin oldugunu ogrendim. O an cok uzuldum ama gulumsemeye basladim. Cunku ilk defa kalp atisi vardi. Bu benim icin bir basariydi. Omepa q10 ilacin yanina ek olarak meryem ana otunu yaptim. Esime bal corek otu vb. Duali bi karisim yaptim ve esim bu surede sigarayi baya azaltmisti ama bu seferde olmadi. Hersey kismet ama bu ilaci kullanmanizi siddetle oneriyorum. Bir sonraki cocuk denememde de bu ilaci kullanicam yine.
Az once hem gebelik hem ovulasyon testi yaptim ikisinde de ikinci cizgi silik cikti sanirim hamileyim dogal yoldan bu ay omepa vm ari sutu bal polen kullandim tup bebek denemistim ekim ayinda olmamisti bu sefer oldu sanirim ins sag salim kucagima almakta nasip olurMerhaba .uzun zaman olmuş omepa kullandıktan sonra tekrar hamile kaldinizmi.ise yaradı mı. Ben de aldım. Martta tüp bebek düşünüyoruz.fayda gorurmuyumacaba. Sevgiler..
Merhaba, vitaminlerin fayda edip etmeyeceğini başka kişilerle kıyaslayarak anlayamazsınız çünkü doktorumda bize vitaminleri verirken etki edebilir fakat etmeyedebilir bu tamemen kişiden kişiye göre değişiyor dedi biz Omepa Q10 ve Promen K kullandık 4 5 ay kadar bizde sadece sayıyı 2 milyon kadar arttırdı 4 milyondu 6 oldu. Ama morfoloji ileri hız hâlâ 0 şimdi proxeed plus ve omepa q10 kullanıyor eşim. Tüp Bebek tedavisine yeni başladık. İnşallah sizde olumlu etki eder iyi yönde geri dönüş fazla çünkü.Merhaba .uzun zaman olmuş omepa kullandıktan sonra tekrar hamile kaldinizmi.ise yaradı mı. Ben de aldım. Martta tüp bebek düşünüyoruz.fayda gorurmuyumacaba. Sevgiler..
O kadar sevindim ki sizin adınıza.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Böyle güzel haberleri duydukça çok seviniyorum. Allah'a emanet olun.peki omepayi doktor mu önermişti size.Az once hem gebelik hem ovulasyon testi yaptim ikisinde de ikinci cizgi silik cikti sanirim hamileyim dogal yoldan bu ay omepa vm ari sutu bal polen kullandim tup bebek denemistim ekim ayinda olmamisti bu sefer oldu sanirim ins sag salim kucagima almakta nasip olur
Inşallah Rabbim size de nasip eder.Merhaba, vitaminlerin fayda edip etmeyeceğini başka kişilerle kıyaslayarak anlayamazsınız çünkü doktorumda bize vitaminleri verirken etki edebilir fakat etmeyedebilir bu tamemen kişiden kişiye göre değişiyor dedi biz Omepa Q10 ve Promen K kullandık 4 5 ay kadar bizde sadece sayıyı 2 milyon kadar arttırdı 4 milyondu 6 oldu. Ama morfoloji ileri hız hâlâ 0 şimdi proxeed plus ve omepa q10 kullanıyor eşim. Tüp Bebek tedavisine yeni başladık. İnşallah sizde olumlu etki eder iyi yönde geri dönüş fazla çünkü.
Sagolun Allah razi olsun. Allahim ins kucagima almayi da nasip eder. Nasıl hamile kaldım bende anlamadim ama oldu Allaha binlerce kez sukurler olsun. Ben bu multivitamini kendim aldim kullandim. Su an butun vitamin degerlerim iyi cok sukur. Sadece d vitamini sınırda. Ben adet baslangiciyla birlikte c life macun ve egricayirin ari sutu bal polen karisimini kullandim adetim bitince 3 gun maydonoz sut küru yaptim ovulasyon gununu gorunce clife macunu biraktim ari sutu bal polene devam ettim ayrica tiroit problemim oldugu icin tiroit ilacimi da kullandim (macunun icerigi geregi hormonlari duzenliyo o yuzden macunu birakinca hormon problemi olanlar hormon ilaclarini kullanmali) su an tiroitim yuksek ilaca basladim ins bi aksilik cikmadan bu sefer nasip olurO kadar sevindim ki sizin adınıza.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Böyle güzel haberleri duydukça çok seviniyorum. Allah'a emanet olun.peki omepayi doktor mu önermişti size.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi.Bir şey soracaktım omepa yi siz mi kullandınız eşiniz mi? erkeğe de etki ediyor mu merak ediyorum.Az once hem gebelik hem ovulasyon testi yaptim ikisinde de ikinci cizgi silik cikti sanirim hamileyim dogal yoldan bu ay omepa vm ari sutu bal polen kullandim tup bebek denemistim ekim ayinda olmamisti bu sefer oldu sanirim ins sag salim kucagima almakta nasip olur