• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omega3 ve Polen mucizesi

asli onus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
3
0
1
55
Ben yaklaşık 2 aydır sadece Foerever Omega3 ve Bee Polen kullanıyorum. Arada saf aloe vera jel'de içtim. Normal günde işim gereği tüm gün bilgisayar başında oturuyorum. Spor yapmıyorum hatta bazı günler sadece bakkala gidip gelme ve evi temizleme dışında hareket ettiğimde yok :)
Bu hareketsizliğe rağmen sadece Omega3 ve Polen ile birlikte 62 kilodan 56 kiloya düştüm :))
Vücudum sıkılaştı ayrıca cildim parlamaya başladı.
Kısa sürede çok kilo verip sonradan geri almak istemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim

Ürünleri temin etmek isteyenler bana özelden yazabilir

Ben yaklaşık 2 aydır sadece Foerever Omega3 ve Bee Polen kullanıyorum. Arada saf aloe vera jel'de içtim. Normal günde işim gereği tüm gün bilgisayar başında oturuyorum. Spor yapmıyorum hatta bazı günler sadece bakkala gidip gelme ve evi temizleme dışında hareket ettiğimde yok :)
Bu hareketsizliğe rağmen sadece Omega3 ve Polen ile birlikte 62 kilodan 56 kiloya düştüm :))
Vücudum sıkılaştı ayrıca cildim parlamaya başladı.
Kısa sürede çok kilo verip sonradan geri almak istemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim

Ürünleri temin etmek isteyenler bana özelden yazabilir

REKLAM VE SATIŞ YASAKKKK

Uyarı!
Sitemizin kuralları gereği zayıflama ürünleri ve ilaç isimleri vererek öneride bulunmak yasaktır .Bilginize
Konu kapatılmıştır

Back