• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omega 3 EPA DHA

Niteamor

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
44
2
16
İstanbul
Doktor Karatay in kitabini okuduktan sonra ben asil bu Omega 3 haplarini kullanmaya basladim. Karatay diyor ki butun vucudunuza faydali, kilo vermeye yardimci ve ozellikle sinir sistemini dengeleyen bir besin takviyesiymis. Kendisi ve esinin de yegane kullandiklari vitaminmis kizlar. Ben de bir senedir duzenli olarak her gun 950mg tuketiyorum. Kesinlikle sinir sistemini duzenledigini dusunuyorum, ustelik yogun spor yaptigim icin eklemlerimdeki inflamasyonu (sismeyi ve agriyi) da azaltiyor. Tavsiye ederim

Doktor Karatay in kitabini okuduktan sonra ben asil bu Omega 3 haplarini kullanmaya basladim. Karatay diyor ki butun vucudunuza faydali, kilo vermeye yardimci ve ozellikle sinir sistemini dengeleyen bir besin takviyesiymis. Kendisi ve esinin de yegane kullandiklari vitaminmis kizlar. Ben de bir senedir duzenli olarak her gun 950mg tuketiyorum. Kesinlikle sinir sistemini duzenledigini dusunuyorum, ustelik yogun spor yaptigim icin eklemlerimdeki inflamasyonu (sismeyi ve agriyi) da azaltiyor. Tavsiye ederim

Omega 3 yağ asitleri bütün vücut fonksiyonlarını destekliyor diyebiliriz. Yoğun spor yapıyorsanız polen, l-arjinin ve koenzim takviyeside kullanmanızı da tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz takviyeleri hemen araştıracağım. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim. Burada yasak olduğundan marka tavsiyesi veremedim kusura bakmayın ama ürün sertifikalarına dikkat edin yada kullandığınız omega 3 markasına güveniyorsanız aynı markanın bu gibi ürünleri muhakkak vardır.

ben omega 3ve 9 kullanıyorum forever living artıctıc sea diye ürün gerçekten çok iyi kızlar tavsiye ederim daha öncede bi çok omega kullandım ama bunun etkisi daha iyi.....

esra ya katılıyorum.bende forever living omega 3 kullanıyorum hatta oğlum 2 yaşında ona bile 1 yıldır aralıksız arctic sea balık yağı veriyorum.üstelik dedikleri gibi kilo bile verdim yani.diğer ürünleride çok güzel.özellikle royal jelly arı sütü inanılmaz enerji veriyor ve adet düzensizliğime çok ii geldi.....

arkadaşlar solgar hakkında ne düşünüyorsunuz..950mg, efadan daha fazla ama en iyisi hangisi?

esra ya katılıyorum.bende forever living omega 3 kullanıyorum hatta oğlum 2 yaşında ona bile 1 yıldır aralıksız arctic sea balık yağı veriyorum.üstelik dedikleri gibi kilo bile verdim yani.diğer ürünleride çok güzel.özellikle royal jelly arı sütü inanılmaz enerji veriyor ve adet düzensizliğime çok ii geldi.....

epa ve dha oranları ne kadar acaba?

canım bende foreverın hem kullanıcı hem temsılcısıyım . oncelıkle sunu soylleyeyım forever balık yagı deıl balık yag aşıdıdır . bu yüzden kılo aldırmaz aksıne kılo vermenize yardımcı olur . bız bu urunu hamıle anne adaylarından 70 yasındakı kısılere kadar tavsıye edıyoruz ve kullanan herkes cok menün kalıyor . sanada kesınlıkle tavsıye ederım pıyasadakılerden farkı goreceksın denersen

canım bende foreverın hem kullanıcı hem temsılcısıyım . oncelıkle sunu soylleyeyım forever balık yagı deıl balık yag aşıdıdır . bu yüzden kılo aldırmaz aksıne kılo vermenize yardımcı olur . bız bu urunu hamıle anne adaylarından 70 yasındakı kısılere kadar tavsıye edıyoruz ve kullanan herkes cok menün kalıyor . sanada kesınlıkle tavsıye ederım pıyasadakılerden farkı goreceksın denersen

melek bende forever temsilcisiyim:34: kimin ekibindesin merak ettim?seminerlere falan katılıyor musun?

evet canım ben genelde yasadıgımız ıldekı seminerlere katılıyorum da sozlum antalyaya falan gıttı gecen aylarda ben gıtmedım :5:

Back