- 24 Ekim 2021
- 6
- 6
- 16
- Konu Sahibi GezentiiShiyani
-
Dp şampuan tuzsuz ve keçe gibi yapmıo.. ben de yeni kullanmaya basladım suan mennunumMerhabaa kızlar !! bu sıralar içeriği temiz olan organic shopun hindistan cevizli sampuanını kullanmaya başladım , içerii gayet temiz fakat sodıum coco sulfat beni tereddute dusurdu. Boyanın akması gibi bi durum olabılır mıı? eger uygun fıyatlı guvendıgınız tuzsuz, sacı keçe gibi yapmayan şampuanlar varsa önerilerinizi bekliyorummm
tuzsuz parabensiz sülfat içermeyen şampuan arıyorsanız siberian welness öneriyorum. tek geçerim ürünlerini mutlaka deneyin . hem kullanıcı hem satıcı olarak çevreme tavsiye ediyorum .Merhabaa kızlar !! bu sıralar içeriği temiz olan organic shopun hindistan cevizli sampuanını kullanmaya başladım , içerii gayet temiz fakat sodıum coco sulfat beni tereddute dusurdu. Boyanın akması gibi bi durum olabılır mıı? eger uygun fıyatlı guvendıgınız tuzsuz, sacı keçe gibi yapmayan şampuanlar varsa önerilerinizi bekliyorummm
Yalnızca tuzsuz yaziyor ve oyle tanıtılıyor. Arkasini okuyunca sls yani tuz olduğunu görürsünüz.Dp şampuan tuzsuz ve keçe gibi yapmıo.. ben de yeni kullanmaya basladım suan mennunum
Hadi yaa hiç bakmamıştım arkasına ben..Yalnızca tuzsuz yaziyor ve oyle tanıtılıyor. Arkasini okuyunca sls yani tuz olduğunu görürsünüz.
Tanitimlarina degil arkasindaki iceriklerini okumak gerek. Biraz önce migrosta herbal essences'ın şampuanı vardi. 60 tl civari. Sls icermeyen şampuanlar normal sampuanlardan biraz daha pahali oluyor.Hadi yaa hiç bakmamıştım arkasına ben..kandirildim
Teşekkür ederimTanitimlarina degil arkasindaki iceriklerini okumak gerek. Biraz önce migrosta herbal essences'ın şampuanı vardi. 60 tl civari. Sls icermeyen şampuanlar normal sampuanlardan biraz daha pahali oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?