• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre !!!

Hatunbuyurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
2.420
4.615
133
32
Herkese merhaba , saçlarıma dün ombre yaptırdım ama pek begenmedim, yanma ,yıpranma vs olmadı ama renkler eşit olmadı daha önceki ombreden kalan kısım pembe gibi değişik bi renk oldu.
Yıkadıkça açılacagını söyledi kuaför ama pek emin değilim. Açma işlemi yapıldı kendi saçıma daha sonra boya ile cilalama yaptı.
Resim yuklemeye çalıştım fakat olmadı tekrar denıcem yuklemeyı.
Sizce bu bahsettiğim eşitsizlik yıkadıkça duzelir mi ?

Eklentiler

• 20201216_152815.jpg
    20201216_152815.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 250
  • 20201216_152740.jpg
    20201216_152740.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 187
  • 20201216_152701.jpg
    20201216_152701.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleyen: Moderatör:
Ombreyle ilgisi yok ki bu saçın ☹️
O renk farkları da saçın düzgün açılmamasindan kaynaklı yıkandıkça akmaz cila bile yapmamış sanırım.
Dibi çıkmış gibi gözüküyor saçın ve geçişler de düzgün olmamış 😞

O pembemsi görüntünün sebebi mor şampuanla yıkamışlar saçınızı, birkaç yıkamaya geçer. Maalesef bu ombre değil. Krepe atmaya üşenmiş sanırım 🤦🏻‍♀️ Üstelik çok fazla renk eşitsizliği var

Ombreyle ilgisi yok ki bu saçın ☹️
O renk farkları da saçın düzgün açılmamasindan kaynaklı yıkandıkça akmaz cila bile yapmamış sanırım.
Dibi çıkmış gibi gözüküyor saçın ve geçişler de düzgün olmamış 😞
Gerçekten mi :( canım çok sıkıldı ya , eşim güzel duruyor dedi ama benim içime sinmedi. Biraz uzayınca daha ıyı durur mu sizce ?

Açma işlemi yapıldı koyu renge ne zaman dönebilirim ?
Birden koyu renge dönerseniz saçlarınız çok yıpranır. Birkaç hafta boyunca yağlarla bakım yapın sonra 8.1 ile boyayın yavaş yavaş koyultun. Saçınıza tekrar açma işlemi yaptırmak isteyebilirsiniz o yüzden sadece küllü renklerle boyayın

O pembemsi görüntünün sebebi mor şampuanla yıkamışlar saçınızı, birkaç yıkamaya geçer. Maalesef bu ombre değil. Krepe atmaya üşenmiş sanırım 🤦🏻‍♀️ Üstelik çok fazla renk eşitsizliği var
Krepe attı aslında ama çok az attı boyalı kalan kısım daha coktu :( işi iyi biliyor gibi konuştu guvendim hata ettim 😔 koyu remge sönsem de tutmaz sanırım kolay kolay.

Gerçekten mi :( canım çok sıkıldı ya , eşim güzel duruyor dedi ama benim içime sinmedi. Biraz uzayınca daha ıyı durur mu sizce ?
Kötü durmuyor sadece ombre gibi güzel geçiş yapamamışlar renk eşitsizlikleri ve dip geçişleri için daha sonra düzeltilse tekrardan sanırım çok daha güzel olacak 😊

Birden koyu renge dönerseniz saçlarınız çok yıpranır. Birkaç hafta boyunca yağlarla bakım yapın sonra 8.1 ile boyayın yavaş yavaş koyultun. Saçınıza tekrar açma işlemi yaptırmak isteyebilirsiniz o yüzden sadece küllü renklerle boyayın
Tamam biraz böyle kalsın o zaman .
Ay yaptıktan sonra bide çok guzel oldu dıye ayılıp bayıldı kuaför çok sinirim bozuldu suan 😡

Krepe attı aslında ama çok az attı boyalı kalan kısım daha coktu :KK43: işi iyi biliyor gibi konuştu guvendim hata ettim 😔 koyu remge sönsem de tutmaz sanırım kolay kolay.
Ben ombre yaptırırken krepeler ve onlara sarılı folyolar yüzünden kafamı dik tutamıyordum o derece krepe atılıyordu. Daha iyi bir kuaföre gitmeye imkanınız varsa onlar düzeltir

Ben ombre yaptırırken krepeler ve onlara sarılı folyolar yüzünden kafamı dik tutamıyordum o derece krepe atılıyordu. Daha iyi bir kuaföre gitmeye imkanınız varsa onlar düzeltir
Önceki ombrede bende aynı sekildeydim 😅
Saçlarım ince telli yıpranmaması için biraz bu sekilde kullanıp bakım yapayım daha sonra düzelttirecegim sanırım. teşekkür ederim ❤

Back