- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32
- Konu Sahibi Hatunbuyurdu
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EkledimFotoğraf yüklemeyi beceremedim
Gerçekten mi canım çok sıkıldı ya , eşim güzel duruyor dedi ama benim içime sinmedi. Biraz uzayınca daha ıyı durur mu sizce ?Ombreyle ilgisi yok ki bu saçın
O renk farkları da saçın düzgün açılmamasindan kaynaklı yıkandıkça akmaz cila bile yapmamış sanırım.
Dibi çıkmış gibi gözüküyor saçın ve geçişler de düzgün olmamış
Birden koyu renge dönerseniz saçlarınız çok yıpranır. Birkaç hafta boyunca yağlarla bakım yapın sonra 8.1 ile boyayın yavaş yavaş koyultun. Saçınıza tekrar açma işlemi yaptırmak isteyebilirsiniz o yüzden sadece küllü renklerle boyayınAçma işlemi yapıldı koyu renge ne zaman dönebilirim ?
Krepe attı aslında ama çok az attı boyalı kalan kısım daha coktu işi iyi biliyor gibi konuştu guvendim hata ettim koyu remge sönsem de tutmaz sanırım kolay kolay.O pembemsi görüntünün sebebi mor şampuanla yıkamışlar saçınızı, birkaç yıkamaya geçer. Maalesef bu ombre değil. Krepe atmaya üşenmiş sanırım Üstelik çok fazla renk eşitsizliği var
Kötü durmuyor sadece ombre gibi güzel geçiş yapamamışlar renk eşitsizlikleri ve dip geçişleri için daha sonra düzeltilse tekrardan sanırım çok daha güzel olacakGerçekten mi canım çok sıkıldı ya , eşim güzel duruyor dedi ama benim içime sinmedi. Biraz uzayınca daha ıyı durur mu sizce ?
Tamam biraz böyle kalsın o zaman .Birden koyu renge dönerseniz saçlarınız çok yıpranır. Birkaç hafta boyunca yağlarla bakım yapın sonra 8.1 ile boyayın yavaş yavaş koyultun. Saçınıza tekrar açma işlemi yaptırmak isteyebilirsiniz o yüzden sadece küllü renklerle boyayın
Ben ombre yaptırırken krepeler ve onlara sarılı folyolar yüzünden kafamı dik tutamıyordum o derece krepe atılıyordu. Daha iyi bir kuaföre gitmeye imkanınız varsa onlar düzeltirKrepe attı aslında ama çok az attı boyalı kalan kısım daha coktu işi iyi biliyor gibi konuştu guvendim hata ettim koyu remge sönsem de tutmaz sanırım kolay kolay.
Ben de öyle bir kuaföre denk gelmiştim birkaç yıl önce. BeceriksizlerTamam biraz böyle kalsın o zaman .
Ay yaptıktan sonra bide çok guzel oldu dıye ayılıp bayıldı kuaför çok sinirim bozuldu suan
Teşekkür ederım ♡Kötü durmuyor sadece ombre gibi güzel geçiş yapamamışlar renk eşitsizlikleri ve dip geçişleri için daha sonra düzeltilse tekrardan sanırım çok daha güzel olacak
Önceki ombrede bende aynı sekildeydimBen ombre yaptırırken krepeler ve onlara sarılı folyolar yüzünden kafamı dik tutamıyordum o derece krepe atılıyordu. Daha iyi bir kuaföre gitmeye imkanınız varsa onlar düzeltir
Sormayın ya bilmedikleri işi yapmasalar keşke.Ben de öyle bir kuaföre denk gelmiştim birkaç yıl önce. Beceriksizler
Merhaba cnm ne zaman dönmek istiyorsan ozaman boyaya bilirsin sıkıntı olmaz ilk boya 2 haftaya kadar akar ama 2. Boya daha kalici olurMeral01 bu saç hakkında ne düşünüyorsunuz? Açma işlemi yapıldı koyu renge ne zaman dönebilirim ?
Teşekkür ederim ♡ çok başarılı bi ombre olmadı maalesefMerhaba cnm ne zaman dönmek istiyorsan ozaman boyaya bilirsin sıkıntı olmaz ilk boya 2 haftaya kadar akar ama 2. Boya daha kalici olur
Evet biraz öyle duruyor ama bu kadar açmışken neden koyu renge boyamak istiyorsunuz ki uzerine numlexs geçerseniz düzelirTeşekkür ederim ♡ çok başarılı bi ombre olmadı maalesef