Yeniden Merhaba Ben O Bre Yaptırmıstım Ama Beyaza Yakın Oldugu Icın f de kendi dip rengim koyu kestane olduğu için hiç güzel durmadı yaşlı gibi oldum. dayanamadım küllü sarı boyadım röfle nin üstüne sürmedim yeşille me yapar dıye ve sonuc dipler turuncu oldu kına yapılmjs gibi. şimdi ii ben dipler le ucları eşitlemek istiyorum acaba 12.01 boyasam komple ne olur nasıl bısey ortaya cıkar acaba lütfen yardım edin kızlar
Bakın Böyle Cok İğrenç Bi geçiş oldu ve sarılar yeşerdi turumculuğu rahatsız etmiyor ama bu sarıları ne yapacam 10.01 le cila mı atsam ne olur cevap vwein
Bakın Böyle Cok İğrenç Bi geçiş oldu ve sarılar yeşerdi turumculuğu rahatsız etmiyor ama bu sarıları ne yapacam 10.01 le cila mı atsam ne olur cevap vwein
Açık renk vurdukça, turunculaşmadan kurtulamazsınız. 30 volume oksidan ile 6.0 ya da 7.0 boyamanız lazım. Anca o turunculuktan kurtarır bir de mor şampuan kullanın.
saçınızda röfle olduğu için küllü kullanmanız, röfleli yerleri yeşilleştirir.
Size tavsiyem tekrar boya açıcı vs kullanmayın daha çok yıpranabilir mor şampuanla hem saçınızdaki sarılığı korumuş olur hemde turuncluktan kurtulabilirsiniz