Saç Rengi ve Saç Boyama ombre seti ile açılan saçlar turuncu oldu lütfen yardım.

luthien58

RABBİ HEB'Lİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
429
397
dün bir arkadaşımın ısrarı üzerine normalde cesaret edemeyeceğim birşey yaptım kızlar, l'oreal'in Ombre seti ile saçını boyamamı istedi... boyadımmm ama sonuç facia neden böyle olduğunu bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum.. lütfen yardım edin ekine fotoğraf koyuyorum saçları tupturuncu oldu, bekletme süresiylemi ilgili bilmiyorum ama yarım saat bekledi saçta, maksimum 35 dakika bekletin yazıyordu. hafif nemliyken bile koyu renk duruyordu kurutunca turuncu oldu resmen. saçında hiç boya yoktu, acaba ombre yaptığım yerlere hangi renk boya kullanarak kumral renk elde edebilirim

Eklentiler

• IMG-20150824-WA0000.jpg
    IMG-20150824-WA0000.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 5.497
bu tür işlemleri en iyisi güvenilen bir kuaföre yaptırmak. evde yapıldığında pek sağlıklı sonuçlar elde edilmiyor.
sare08'in yorumuna katılıyorum saçlar maşallah baya uzun ama biraz kestirirse daha bakımlı daha güzel durabilir saçlar.
saçın rengini değiştirme konusuna gelince de bildiğiniz bir kuaförden yardım almanızı öneririm:)

dün bir arkadaşımın ısrarı üzerine normalde cesaret edemeyeceğim birşey yaptım kızlar, l'oreal'in Ombre seti ile saçını boyamamı istedi... boyadımmm ama sonuç facia neden böyle olduğunu bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum.. lütfen yardım edin ekine fotoğraf koyuyorum saçları tupturuncu oldu, bekletme süresiylemi ilgili bilmiyorum ama yarım saat bekledi saçta, maksimum 35 dakika bekletin yazıyordu. hafif nemliyken bile koyu renk duruyordu kurutunca turuncu oldu resmen. saçında hiç boya yoktu, acaba ombre yaptığım yerlere hangi renk boya kullanarak kumral renk elde edebilirim
canımcım dümdüz sürmüşsün boyayı resmen, ombre gibi olmamış tabi bu yüzden.. azıcık araştırıp video izleseydin krepe falan yapıp öyle sürseydin ombre açıcıyı daha hoş bir görüntü olurdu.. turuncu renge gelirsek onun olması normal kuaförde de böyle açılır koyu saçlar üstüne cila yapmak gerekiyor küllü ama şimdi saçın ombre gibi de olmamış ki bir cila yap da turunculuk gitsin yeter o diyeyim.. 6.1 alıp komple boya o açıcılı kısımları madem,üst kısımlara getirmene gerek yok boşuna yıpratma saçı.. ha ama durumum var dersen git iyi bir kuaföre, düzeltir güzel bir ombre yapar bu saçı hazır da açılmış saç.. sonradan bir daha açıp yıpratmana gerek kalmaz eğer koyudan sıkılırsan..

turunculukların kapanması icin küllü kumral boya kullanabilirsin. koleston 7.1 i 45 dakika beklet o turuncu kısımlarda kapanır ama yıkadıkca tekrar turunculasır haberin olsun.

Eyvahlar olsun :) 6 numara koyu kumralla boya, palette doğal renkler tavsiye ederim. İlk boyamanda çabuk akacaktır, akınca bir kez daha boyarsın renk oturur.

siz sarı yapmak istediniz herhalde, ama açıcı kullanmadan sarıyı elde etmek mümkün değil.
saçını baya kestirmeli arkadaşını sonrada küllü kumral boyamalı, ama pigmentasyonla beraber yapmalı

Valla ne yalan soyliyim gercekten facia olmus. Rengi kotu durmuyo ama boya dumduz duruyo ombre gibi degil. Sanki onceden saci turuncuymus dibi gelmis boyatmamis boyle olmus gibi duruyo. Tamamen kapatmaniz lazim o rengi

Saçların açıcı ile açmışsın gibi duruyor .en iyisi sen saçlarını orta boyda kestir çünkü çok yıpranmış ve boyayla kapat veya balyaj yaptır .eminim daha yakışacaktır sana.

kızlar inanamıyorum ama arkadaşım bikaç gün sonra gösterdi saçı bana tam istediği rengi almıştı turunculuk gitmişti hem de üstüne başka bir işlem yapmadan demekki ombre setinin özelliği bu görünce inanamadım başka boya sürdüğüne bakır rengine dönmüş koyulaşmıştı yıkandıkça düzene girmiş çok şükür kurtardık. yardımlarınız için teşekkür ederim :KK71:

Canım cok kötü olmuş saçları ya ne yaptınız siz :KK43: Zaten arkadasınızın kendi saç rengi çok koyu, ombre setiyle mucizevi bi sarı elde etmeyi düşünmüyordunuz herhalde. Geçişleri falanda çok keskin yapmışsın. Bildiğin şerit çekmiş gibi duruyor. Bence kuaföre gitsin acilen siz düzeltemezsiniz bu saçı.

X