Sacım dogal aksın ıstıyorum arada cok fark var gelıyo bana burda cok turuncu gozukuyo aslında bu kadar degıl baska resım paylaşayım 8.1 ile 7.1 arasında kaldım ben7.1 kullu ile cila yapin bence biraz da turuncu azaltici boya katin etkisi oluyor
Bir deneyin 8.1 i ufak bir yerde sonra tum saca cila yapin benceSacım dogal aksın ıstıyorum arada cok fark var gelıyo bana burda cok turuncu gozukuyo aslında bu kadar degıl baska resım paylaşayım 8.1 ile 7.1 arasında kaldım ben
Bir deneyin 8.1 i ufak bir yerde sonra tum saca cila yapin bence
Yaptım ama korkudan 5dk beklettımSonucu resimle burda paylasir misiniz bende turuncu sorunu yaşıyorum arada
daha iyi olmuş bence böyleYaptım ama korkudan 5dk beklettım
Olmus mu gercekten cok kararsız kaldımbir de mavi bir şampuan var benim de saçım önceden böyle olmuştu sonra full kahve boyattım uclarını kapansın diye ama alttan alttan hala turuncular gözume batıyordu ışıkta kızıl duruyordu, kuaförden aldım mavi bir şampuan silver bilmem ne diye onu kullanın mutlaka bu turunculugu alıyor cok guzel oluyor
ilk hali çok sırıtıyormuş cunku simdi daha iyi olmus o geçiş yumuşamış gibi duruyor :) bence bir süre sadece o sampuanla yıka bulabilirsen, en azından yumusar sacının rengi daha dogal durur :)Olmus mu gercekten cok kararsız kaldımaa öylemı bakıcam o sampuana
Bakıcam hemen o sampuana çok tesekkur ederımilk hali çok sırıtıyormuş cunku simdi daha iyi olmus o geçiş yumuşamış gibi duruyor :) bence bir süre sadece o sampuanla yıka bulabilirsen, en azından yumusar sacının rengi daha dogal durur :)
Kesinlikle daha güzelYaptım ama korkudan 5dk beklettım
Teşekküüür ederiiiiiiim :)Kesinlikle daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?