• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre saça saç cilası yardım (Resimli)

gokcensa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
12
0
36
Rize
Merhaba arkadaslar ben sacıma ombre yaptırdım ılk ıstedıgım ton olmadı ıkıncı defa gıttım duzelttırdım bu sefer cok acık sarı oldu saçlarım dıplerımden baya acık ben dıp boyasıyla ugrasmamak ıcın dıplerı degısmek ıstemedım. Simdi sacıma cila yapıp bıraz rengını kırmak ıstıyorum. Hangi boyayı kullanmam lazım. Ben 8.1 aldım ama benım sacıma uygunmudur acaba ???

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 9.462
  • image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 4.030
bir de mavi bir şampuan var benim de saçım önceden böyle olmuştu sonra full kahve boyattım uclarını kapansın diye ama alttan alttan hala turuncular gözume batıyordu ışıkta kızıl duruyordu, kuaförden aldım mavi bir şampuan silver bilmem ne diye onu kullanın mutlaka bu turunculugu alıyor cok guzel oluyor

bir de mavi bir şampuan var benim de saçım önceden böyle olmuştu sonra full kahve boyattım uclarını kapansın diye ama alttan alttan hala turuncular gözume batıyordu ışıkta kızıl duruyordu, kuaförden aldım mavi bir şampuan silver bilmem ne diye onu kullanın mutlaka bu turunculugu alıyor cok guzel oluyor
Olmus mu gercekten cok kararsız kaldım :( aa öylemı bakıcam o sampuana

Olmus mu gercekten cok kararsız kaldım :KK43: aa öylemı bakıcam o sampuana
ilk hali çok sırıtıyormuş cunku simdi daha iyi olmus o geçiş yumuşamış gibi duruyor :) bence bir süre sadece o sampuanla yıka bulabilirsen, en azından yumusar sacının rengi daha dogal durur :)

Back