• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre saç sorunsalım

sinirlibiber

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
24
24
8
29
:cry:merhaba arkadaşlar saçlarımın hikayesini kısaca paylaşacak olursam saçlarımda kızıl vardı bundan 1 yıl öncesinden beri kızıl boyuyordum kızıldan sıkıldım çabuk akan bi renk benim koyu kızıldı. Bi kez kahve tonlarına boyadım kızıldan sonra. Kuaföre gittim ombre sormak için olur yaparız dedi açıcıyla ombre yaptı saçıma ama hiç olmadı :KK12: Kuaför saçımı tekrar altın kahve ışıltılı kahve karıştırıp boyadı. Aradan 1 ay kadar geçtikten sonra kendim evde Loreal ombre seti en açık olanı aldım evde kendim yaptım. Şuan onu kullanıyorum hoş oldu aslında ama biraz kızıllık kaldı. İnternetten araştırdım kızıllığı cika ile kapatabiliyormuşuz üstelik saça zarar vermiyomuş . Saçlarım biraz yıprandı o yüzden uçlarından kestirip onu deneyeceğim. Yardımınıza ihtiyacım olan konu şuan 2 cm kadar dibim var ve saçlarımın yarısı kahve yarısı dha açık bir renk olduğu için iki ayrı renkte cila yapmam gerekir değil mi? Ve nasıl boyamalıyım üst tarafını boyarken ombrem bozulur mu? Geçişler falan var ya. Cilayla diplerim kapanır mı? Yarın fotoğrafları atarım saçımın.

Saçınızı sık sık açma boyama yaparken yıpranmasından korkmuyormusunuz. Buna da özen gösterin, yoksa saçınız matlaşır kırılır. yazık olur

Benimde ombrem var. Acık kullu kumral istemistm kuafore dipler icin ama uruncu yansıma oldu . Cilayı bende cok arastırdm ve kendim denicem

Back