• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre saç merakım.. Kararsızım.

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Ombre saçlara bayılıyorum kızlar. Ama kuaförlere hiç mi hiç güvenmiyorum daha önce başıma gelenlerden dolayı. :26: Teyzem kuaför zaten, bir tek ona güveniyorum. Size soracağım soru ise şu; saçımda önceden çok hafif sadece güneşte belli olan ince ince balyajlar vardı ama onlar altta kaldı saçımın tamamını boyamak istemiyorum. :44: Saçım kestane rengi. Bana Rihanna'nın yaptığı ombre gider mi? Yada yaşımı olgun gösterir mi? Yaşımı olgun göstermeyecek renk akışlarını nasıl yapabilirim?

$31d39c04110581edb1f61ec37236a1aa-e1369765038211.jpg $fuuXRwr.jpg $rihanna-grammy-635x422.jpg

Bir de şu kediyi öpen kızın saçındaki yumuşak geçişler nasıl yapılmış? Ba-yıl-dım! Yardımlarınızı bekliyoruum :16:

madem teyzeniz kuaför ona danışmak daha mantıklı olacaktır . yaşınız 20den küçük değilse bence ombre iyi bir fikir değişiklik için en azından dibim çıktı diye bir sorun yok istemezseniz bir daha boyamazsınız

Back