Saç Rengi ve Saç Boyama OMBRE KURBANI

kirschebombe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
5
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bundan 1 sene önce ombre yaptirmaya karar verdim ve yaptırdım. Yaptırdığımda çok beğenmiştim. Fakat sonradan ombre yoğunluğum aktıkça aşağı doğru bir ombre şeklini aldı. Bende dün kuaförüme giderek- herzaman güvendiğim tek kuafördür- bana açık platin renklerinde ombre yapmasını söyledim. O da yapmayalım böyle daha doğal duruyor hem sana ilk yaptığım ombreyi saç açıcısıyla yapmıştım şimdi tekrar saç açıcısıyla yapacağım için saçlarının uçları yanar bir karış kesmek zorunda kalırım dedi. Ama istersen üst kısımlarına alttaki ombre renginin aynısını atarım eski yoğun ombren gibi olur dedi. Bende tamam yapalım diyerek o boya koltuğuna oturdum. Evet saçlarım boyanmaya başladığında çok heyecanlıydım müthiş olacağını düşünüyordum eski ombrem gibi olur diyordum. Saçlarıımda açıcı 10 dk bekledikten sonra yıkandı ve masaya tekrar oturdum. biraz kuruttular ve saçımın bir kısmına fön çekildi. kendimi görünce tanıyamadım saçlarım kızıl turuncu arası bir renk olmuştu. Kuaförüm korkma şimdi onu küllü sarı renk tonlarında -pigment açıcılardan- yaparım dedi. Saçlarım tekrar boyandı ve 10 dk sonra tekrar yıkandı ve masaya yeniden oturdum. Saçlarıma fön çekildi ve kendimi görünce içimden küfürler ettim kendime. Sapsarı olmuştum afedersiniz bok sarısı gibiydi. Kendimden iğrendim. Çünkü kaşlarım siyahtı ve saçlarım sapsarıydı. Aksine ombreliğim gitmişti düz boya gibi olmuştu. Saçımı geriye attığımda saçım 3 renk gibi duruyordu.... Dayanamadım saçımı ilk kez tamamen kestane rengine boyattım. Şuanda saçlarım siyah gibi duruyor ve ben orjinal saç rengimi istiyorum ama kestane boyası aktıkça alttan o pis sarılar çıkacak büyük ihtimal. Ve saçlarım açıcıyla açıldığı için açıcı boyası nasıl akacak bir fikrim yok. Ayrıca belirtmeliyim ki saçlarımın asıl rengi çook koyu bir kumral ile açık bir kestane arası ve saç uzunluğum kalçamda. Ne yapmam gerekiyor yardımlarınız, düşünceleriniz ve önerileriniz varsa lütfen bana yazın!!!! :KK43:

Şuan saçınıza dokunarak zarar verirsiniz. Akmasını bekleyin ve sadece akan yerleri boyayın. Saçınızın eski rengine dönmesini istediğiniz için dibine sürmeyin.

Tekrar boyatmayı düşünüyorsanız Cemil Gündoğdu 'yu tavsiye ediyorum.Ombre de gerçekten çok iyiler.instagram sayfasına baktım bende çok iyi örnekler var

X