Çocuk Hastalıkları om-x gaz giderici şurup ve monovit d3 d vitamini kullananlar bakarmısınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.181
105
688
39
merhaba arkadaşlar 29 günlük bebeğim var ve inanılmaz gaz problemimiz var. rezene içtimde içirdimde,çörek otu kaynattım verdim,kimyon kaynattım verdim,metsil kullandım,acı elma yagı ile masajda yaptım vs hiç biri içe yaramadı gaz sorunumuzu halledemedi yazık yavrum kıvranıyor gaz sancısı girdiğinde. OM_X diye bi surup tavsiye ettiler aldım biraz daha iyi ama kullananlar var mı? bu şurup hakkında ne biliyorsunuz? işe yarıyormu yaramıyormu?

birde sağlık ocagı monovit d3 d vitamini verdi her sabah mamasına katıp veriyorum ama internette kötü şeyler yazmışlar kullanmamalımıyım?

gaz sıkıntısı bizim de çok oldu cnm ama kısa sürdü çok şükür 2 aylııkken falan geçti,nurse harveys diye bitkisel bi şurup kullandık bizde,o rahatlatıyodu kuzumu,bide bilmiyorum etkisi oldu mu ama ,gaz sıkıntısı başlayınca ben çok bunaldım,sürekli o ağladıkça bende ağlıyodum ,3-4 gün uyumadığım oluyodu,annemlerde kaldım sıkıntımız geçene kadar,annem kundağa alıştırdı,sanırım kundağın faydası çok oldu,daha sıcak tuttu,daha rahat gazını çıkardı diye düşünüyorum,sana illa kundak yap geçer diyemem,kundak hakkında herkes farklı düşünüyo ama ben çok faydasını gördüm,keşke ilk başlarda anneme gitseymişimde kundağa alıştırsaymışız,kundaklanınca uykusuda düzene girdi,10 gün sonra 4 aylık olcak hala kundak yapıyoruz ve allah a şükür hiç bi sıkıntımız yok,uykusu gelince kundaklıyorum hiç sesi çıkmıyo hemen uyuyo:)))) gece kendisi açıyo,ondan sonra kundaklamıyorum sabaha kadar kundaksız yatıyo,valla gazlı günleri hatırladıkça nasl üzülüyorum yavruma,gece 12 de başlıyodu sabah 6 ya kadar,sıcak havlununda çok faydasını görmüştük,havluyu ütüyle ısıtıp karnına masaj yapıyoduk o da çok rahatlatıyodu,yalnızsan eğer varsa kayınvaliden yada annen mutlaka yardım al,yanlarında kal yada onlar gelsin,bide bizim doktorumuz çok iyidir,bize demiştiki söylemeye çekiniyorum belki yanlış anlarsınız ama eski usul deneyin bide dedi,evinizi ısıtın bebeğin hem karnına hemde poposuna zeytinyağıyla masaj yapın dedi,inan çok faydasını gördük ,poposunu zeytinyağıyla ovunca nasıl gaz çıkartırdı kuzum,offfff valla gözümde canlandı o günler,inşllh çabuk geçer tatlım

monovit d3 üçüde günde 3 damladan fazla vermediğin sürece bi problem yok diye biliyorum,ben çok fazla ilaç yanlısı olmadığım için hergün vercem diye titizlenmiyorum ,vermediğim günlerde oluyo,çok takılmıyorum vermedim diye,çok verirsen bıngıldak erken kapanıyo,hiç vermezsende geç kapanıyo diye biliyorum,sen yazınca aklıma geldi 2 gündür vermeyi unutuyorum,ama kuzumu güneşlendiriyorum en güzel d vitamini zaten güneş

dediklerinin hepsini hatta fazlasını yaptık ama işe yaramıyor om_x şurup işe yaradı gibi sanırım ama zararı varmı bu surubun bilmiyorum

bizim evde güneş yok :) monovit veriyorum her sabah 3 damla mamasına karıştırıyorum. havalar iyice ısınsın güneşe yatırcam kafası gölgede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…