Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahuuu o kadar kişi okumuş bi cvp veren olmamş. siz kullanmadıysanız bile bi yakınıınız kullanmıştır belki olymposu![]()
olympos kapııııCevap vermek isterdim ama hiç duymadığım görmediğim bir şey foto eklersen yorum yapabiliriz canım..
olympos çok modern ama basit olur mu diye düşünüyorum teşekkür ederim :)modellere netten baktım ikisi de güzel ama olympos bence daha şık modern duruyo zaten benim beğendiğim modelmiş
kolay gelsin size iyi günlerde kullanın
haıyrlı olsun eviniz güle güle oturun. :) kapı seçmekte çok zorlandım her şey bitti bi kapı kaldı.Biz hazır ev aldık aldığımızda vardı şimdi bende netten baktım dediğiniz modellere bizimki de beğendiğiniz olympos modelmiş ve ben çok beğeniyorum efesi gördüm ama hiç beğenmedim olympos daha modern duruyor bence..
Ben çok beğeniyorum kapımızı seçmek zorunda kalsam yine onu seçerdim inanın..![]()
sanırım ben de karar verdim gibi.çok modern duruyor. hazır yapılmışını hiçbir yerde görememiştim.bi cesaretle yaptıracaktım ama dün büyük bir giyim mağazasının kabinini yapmışlar çok çok güzel olmuş.ama kasasını koyu kahve içini beyaz yapmışlar çok hoş olmuş.eşimle düşündük acaba biz de mi kasasını kahve içini beyaz yaptıralım mı diye. sizce olur mu?ev için abartılı mı olur acaba?
dün usta yapmaya başladı ve gittik baktık beyaz örneğine çok çok beğendim.evim bayağı ferah olacak salon mobilyam açık kahve oturma odm kırmızı .en uygun kapı rengi beyaz oldu.resim yukarda eklemiştim .önce görünüyodu şimdi görünmüyo anlamadım ki:44:Beyazı görmedim hiç ama evi daha aydınlık gösterir neden olmasınama temizliğinide düşünün genelde kahve tonlarını kullanıyorlar evlere ama siz değişiklik yapabilirsiniz..Varsa resmi isterseniz koyun buraya bakalım..
İçinize sindiyse sorun yok güle güle kullanın..![]()