ÖLÜYORUM !!!

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
kızlar şuan nasıl yazıyorum anlatamam size !!! İnleye inleye sallana sallana yatakta oturdupum yerde ! Müthiş bi mide sancısıyla uyandım. Midem nasıl kasılıyo anlatamam size. Reflüm var ama bu olan şey reflü yüzündenmi anlamadım. Bide üşütmüş olmaktan şüpheleniyoeum. Duş almıştım bi tişört bi iç çamaşırı giydim uyudum. Sonra uyandığım anda üstüm tamamen açıktı. Tişörtüm yukarlarda battaniyeyide atmışım. Yani üşüttümdemi bu hale geldim yoksa nedeni reflümü anlamıyorum. Ama bitik bi haldeyim hafiften titremeye başladım şuanda. Nolur bana bi akıl verin napym ben ölmek ğzereuim !!!!!!!
Süt ısttı annem. Ilığa yakın sıcaklığı. 3-4 yudum aldım korkuyorum daha çok kasılırmı midem içersem diye. Ay mahvoldum mahvoldum

Bence bir acile gidin derim ani mide kasılmaları kalple ilgili olabiliyor.
Çok geçmiş olsun.

Karnına sıcağa yakın ılık, ayaklarına sıcak su torbası koy.Eğer evde varsa 1 bardak suya 1 çay kaşığı kuru nane ile nane çayı yapsın annen içine de bol limon sıkın. Evde hiç mide ilacınız yok mu?

Aslında ranitab var ama o ilk anın şaşkınlığıyla sıcak bi şeyler içmek daha mantıklı geldi. Şuan adaçayımı içtim bacaklarımıda iyice çektim karnma doğru. Uzanıyorum. Hepsini karştrmayayım şimdi üst üste. Ölüp gitcem sanırım bu gece

KIZLAR RANİTABTA İÇTİM. SIRTIMA FALAN VURMAYA BAŞLADI AĞRISI. ÖLMEK ÜZEREYİM YA YOK MU BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ !!!!!
BAĞIRIP İNLEMEYE BİLE HALİM KALMADI ARTIK

KIZLAR RANİTABTA İÇTİM. SIRTIMA FALAN VURMAYA BAŞLADI AĞRISI. ÖLMEK ÜZEREYİM YA YOK MU BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ !!!!!
BAĞIRIP İNLEMEYE BİLE HALİM KALMADI ARTIK

Neyi zorluyor yada bekliyorsunuz anlamıyorum.. aynı dertten muzdarip biri olarak fazlasıyla iyi bilirim acısını burada konunun uzmanı olmayan kişilerden medet ummak yerine ambulansı arasanız ve acile gitseniz daha iyi olur bence.. tez zamanda iyileşirsin umarım geçmiş olsun..

Allah Allah acaba doktora gittiniz mi? Nasil oldunuz merak ettim.
Ayrica mide icin soguk süt iceceksiniz yavas yavas uc bes yudum..

Allah Allah acaba doktora gittiniz mi? Nasil oldunuz merak ettim.
Ayrica mide icin soguk süt iceceksiniz yavas yavas uc bes yudum..
Gayet iyiyim..
Süt içtim, adaçayı içtim hiç bi işe yaramadılar. Ranitab aldım oda olmadı. En son sıcak su torbası koydum karnıma ayaklarıma falan. Geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…