• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum Ya Ölüyorum Kafamın İçinde Çığlık Çığlığa Feryatlar var Ölüyorum

Minnosshele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
31
10
1
İçim Yanıyor Laf olsun diye değil Gerçekten Canım Çok Acıyor Benim Yere Göğe Sığdıramadığım Bir Kahpenin Gönlüne Sığdırdı Kendini Ben Uğrunda Ölmeye Varken O İçki Masalarında Aradı Teselliyi 6 Yıl Sevdim Karşılıksız Beklentisiz Menfaatsiz Masum Sevdim Ama İçimde Kalbimde o kadar çok Mezarlıklar Varken Bir Onu Gömemedim Toprak Atamadım Dertleşecek Kimsem Yok Buraya Yazdım Ne Biliyim İçimi Dökecek Kimsesi Olmayınca Herşeye Başvuruyor Umud Dünyası

Gecer gecer ask dedigin nedir ki

Emin Olun Başkasını Sevebileceğime inancım yok hem başka biri olsun istemiyorum insan 1 kez aşık olur Oda Onun Sonu olur En azından Benim Kitabımda böyledir
Gün gelir başlarım ben böyle kitaba deyip yırtıp atıyor insan. Umarım o gün gelene kadar kendinizi çok yıpratmaz ve hayatınızda kalıcı sorunlara sebep olmazsınız..

Ben de Telafisi olmayan öyle izler bıraktı ki bırakın telafi olmasını Yaşama isteğim bile yok
O dediğim cümleyi inşallah günün birinde tam anlamadan toparlanırsın. İnsan böyle 19-20 li yaşların başında aşk acısı yaşarken -ilk aşkıysa birde- hayat bitti ben de bittim sanıyor. Böyle yaşamak istemiyorum, ölmek istiyorum gibi beylik laflar ediyor. Yaş ilerleyince bu kez farklı sorunlarla karşılaşınca da ölmek istemiyorum deyip yaşama tutunmaya çalışıyor.

Back