• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Ölüyorum sandım

avukatesra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
28
1
36
İstanbul
Bu öksürük beni öldürecek. 2 haftadır süren öksürüğümden dolayı sonunda inadımı kırıp doktora gittim. Antibiyotik, şurup vs. ilaç kullanmama rağmen geçmiyor. Doktor enfeksiyona bağlı birşey dedi.Tekrar gittim hastane yoğunluğu ne kadar ilgilenecekti ki film çekildi bişey çıkmadı dedi. Dün gece öksürmekten uyuyamadım, o kadar şiddetli ki iç organlarım ağrıyor artık. İnternette araştırdım, heryerde farklı şeyler yazıyor. Verem, zatürre, astım. Allahım ne yapıcam ben :(((. Kızlar yardım edin sizin de başınıza geldi mi doğru bilgiyi nerden edinirim. Lütfen yardım edin

Bu öksürük beni öldürecek. 2 haftadır süren öksürüğümden dolayı sonunda inadımı kırıp doktora gittim. Antibiyotik, şurup vs. ilaç kullanmama rağmen geçmiyor. Doktor enfeksiyona bağlı birşey dedi.Tekrar gittim hastane yoğunluğu ne kadar ilgilenecekti ki film çekildi bişey çıkmadı dedi. Dün gece öksürmekten uyuyamadım, o kadar şiddetli ki iç organlarım ağrıyor artık. İnternette araştırdım, heryerde farklı şeyler yazıyor. Verem, zatürre, astım. Allahım ne yapıcam ben :KK43:((. Kızlar yardım edin sizin de başınıza geldi mi doğru bilgiyi nerden edinirim. Lütfen yardım edin

canım geçmiş olsun. Şu an nasılsın bilmiyorum ama tekrar doktora gitmelisin bence ama doğru bilgiler istiyosan şu siteye bak bilgiler çok güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok geçmiş olsun. 10 yaşımdayken öksürük,hırıltı,nefes darlıkları,krizlerle bogusmaya basladım birden. Bir sürü ilaç verdiler,zatüre dediler bogmaca dediler..Yanlış tedavi uyguladılar iyice ilerledi..Meger astımmışım.. O yüzden çok ama çok iyi bir hekim bulup yeniden görünmeni öneririm.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı sorunları seninle aynı zamanlarda ben de yaşamaya başladım. Aile hekimi, dahiliye uzmanı derken en sonunda göğüs hastalıkları uzmanına gittim ve allerjik astım olduğum ortaya çıktı. Zaten daha önceden allerjim vardı ve yılbaşında grip oldum, ondan sonra ortaya çıktı. Hala ilaç kullanıyorum ve çok şükür iyi geldi. :114:

Canım çok geçmiş olsun. 10 yaşımdayken öksürük,hırıltı,nefes darlıkları,krizlerle bogusmaya basladım birden. Bir sürü ilaç verdiler,zatüre dediler bogmaca dediler..Yanlış tedavi uyguladılar iyice ilerledi..Meger astımmışım.. O yüzden çok ama çok iyi bir hekim bulup yeniden görünmeni öneririm.

Aynen katışıyorum aybala1 e canım

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı sorunları seninle aynı zamanlarda ben de yaşamaya başladım. Aile hekimi, dahiliye uzmanı derken en sonunda göğüs hastalıkları uzmanına gittim ve allerjik astım olduğum ortaya çıktı. Zaten daha önceden allerjim vardı ve yılbaşında grip oldum, ondan sonra ortaya çıktı. Hala ilaç kullanıyorum ve çok şükür iyi geldi. :114:

geçmiş olsun canım

Kızlar tekrar internette araştırmalarım sonucunda bir doktor buldum, Tatlı mı tatlı şeker mi şeker :) Meğerse Alerjik astımım varmış tevadim sonucunda bir tek sikayetim kalmadı çok şükür. Sağlık ne kadar önemliymiş, başımıza bişey gelmeden kıymet bilmiyoruz. Öksürüksüz bir hayat harika :)
İşde doktor var doktor var. O kadar az kaldı ki böyle doktorlar. İşinin uzmanı, ilgili... Doğru tanı en önemli şey işde sorunda bu hastalığında tanının konması. Herkese tavsiye ederim Uzman doktor sevin karalar

Kızlar tekrar internette araştırmalarım sonucunda bir doktor buldum, Tatlı mı tatlı şeker mi şeker :) Meğerse Alerjik astımım varmış tevadim sonucunda bir tek sikayetim kalmadı çok şükür. Sağlık ne kadar önemliymiş, başımıza bişey gelmeden kıymet bilmiyoruz. Öksürüksüz bir hayat harika :)
İşde doktor var doktor var. O kadar az kaldı ki böyle doktorlar. İşinin uzmanı, ilgili... Doğru tanı en önemli şey işde sorunda bu hastalığında tanının konması. Herkese tavsiye ederim Uzman doktor sevin karalar

Aynen öyle canım.. Cok gecmis olsun, sevindim iyi bir doktor bulmana. Neyse ki geç kalmadın :) Allah şifa versin tüm hasta insanlara..

Back