kızlar bu akşam benı istemeye gelıyorlar ama nedense ben çok gergınım sinirliyim ve aileme ihanet edıyormuş gıbı hıssedıyorum kendımı evde kımse kımseyle göz göz gelmıyor , ağlamamak için kendımı zor tutuyorum ne zor işlermış bunlar bırde aksılıkler peşimi bırakmıyor akşam mutfak evyesı patladı , sabah sapasağlam ayakkabı topuğum kırıldı yürürken allahım diyorum bu bir işaret mı dua edın kızlar bana hayatımın en önemlı kararı yanılmak pişman olmak istemıyorum rabbım utandırmasın lütfen kımselerı evde bır yığın iş kendımı bıle hazırlayamadım evdekı işlerden ....
canım nıye aılene bır ıhanet olsun kı zamanı gelınce herkes ucucak yuvadan annende ucmamıs mıydı bence sen rahatla ve anın tadını cıkarmaya bak ve herseye gul ne kadar gergın olsanda cunku bu gunu bıdaha yasamayacaksın
Gergin olman normal canım, sonuçta hayatında en önemli kararlardan biri stresi de var :) Güzel düşün ki mutlu olasın :) Hayırlı olsun inşallah herşey iyi geçer
Hayırlısı olsun canım, ne mutlu ailene ki göğüslerini gere gere kız evlendirecekler değil mi ama, ihanetmiş falan hiç olur mu öyle şeyler,çok heyecanlısın belli ki Allah tamamını erdirsin, çok mutlu olun
canım nıye aılene bır ıhanet olsun kı zamanı gelınce herkes ucucak yuvadan annende ucmamıs mıydı bence sen rahatla ve anın tadını cıkarmaya bak ve herseye gul ne kadar gergın olsanda cunku bu gunu bıdaha yasamayacaksın
evet canım ama o an üzerimde böyle bır duygu yüklüydü ama dün akşam çok güzel geçti sadece kayınvalıdem hanı şu çok büyük genış bilezıkler varya 4.000 tl onlardan 10 tane istediğimi zannetmış onu söyledı o kadarıı yapamam dıye yanlış anlaşılma oldu tatlıya bağlandı çok mutluyum
Gergin olman normal canım, sonuçta hayatında en önemli kararlardan biri stresi de var :) Güzel düşün ki mutlu olasın :) Hayırlı olsun inşallah herşey iyi geçer
Hayırlısı olsun canım, ne mutlu ailene ki göğüslerini gere gere kız evlendirecekler değil mi ama, ihanetmiş falan hiç olur mu öyle şeyler,çok heyecanlısın belli ki Allah tamamını erdirsin, çok mutlu olun
olur olur benım bır arkadasım var 11 yıldan sonra evlendıler kız artık esine barı beyaz eşyaların garantı süresi geçmeden al benı dıye saka yapıyordu ve 6 aylık evlıler suan sende benım gibi konu açarsın heyecanlıyım dıye
olur olur benım bır arkadasım var 11 yıldan sonra evlendıler kız artık esine barı beyaz eşyaların garantı süresi geçmeden al benı dıye saka yapıyordu ve 6 aylık evlıler suan sende benım gibi konu açarsın heyecanlıyım dıye