• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ölüyorum heyecandan

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
kızlar bu akşam benı istemeye gelıyorlar ama nedense ben çok gergınım sinirliyim ve aileme ihanet edıyormuş gıbı hıssedıyorum kendımı evde kımse kımseyle göz göz gelmıyor , ağlamamak için kendımı zor tutuyorum ne zor işlermış bunlar bırde aksılıkler peşimi bırakmıyor akşam mutfak evyesı patladı , sabah sapasağlam ayakkabı topuğum kırıldı yürürken allahım diyorum bu bir işaret mı dua edın kızlar bana hayatımın en önemlı kararı yanılmak pişman olmak istemıyorum rabbım utandırmasın lütfen kımselerı evde bır yığın iş kendımı bıle hazırlayamadım evdekı işlerden ....

canım nıye aılene bır ıhanet olsun kı zamanı gelınce herkes ucucak yuvadan annende ucmamıs mıydı bence sen rahatla ve anın tadını cıkarmaya bak ve herseye gul ne kadar gergın olsanda cunku bu gunu bıdaha yasamayacaksın:16:

Gergin olman normal canım, sonuçta hayatında en önemli kararlardan biri stresi de var :) Güzel düşün ki mutlu olasın :) Hayırlı olsun inşallah herşey iyi geçer :16:

heycanlanmamak elde değildirr vallaa :31::31:
hayırlısı olsunn adınaa canım:16::16:

Hayırlısı olsun canım, ne mutlu ailene ki göğüslerini gere gere kız evlendirecekler değil mi ama, ihanetmiş falan hiç olur mu öyle şeyler,çok heyecanlısın belli ki :16: Allah tamamını erdirsin, çok mutlu olun :nazar::17:

tebrikler canım böyle düşünme bence her şey istediğin gibi olur inşallah darısı da benim başıma
ahhh ahhh bana da nasip olacak mı acaba :(

canım nıye aılene bır ıhanet olsun kı zamanı gelınce herkes ucucak yuvadan annende ucmamıs mıydı bence sen rahatla ve anın tadını cıkarmaya bak ve herseye gul ne kadar gergın olsanda cunku bu gunu bıdaha yasamayacaksın:16:

evet canım ama o an üzerimde böyle bır duygu yüklüydü ama dün akşam çok güzel geçti sadece kayınvalıdem hanı şu çok büyük genış bilezıkler varya 4.000 tl onlardan 10 tane istediğimi zannetmış onu söyledı o kadarıı yapamam dıye yanlış anlaşılma oldu tatlıya bağlandı çok mutluyum

Gergin olman normal canım, sonuçta hayatında en önemli kararlardan biri stresi de var :) Güzel düşün ki mutlu olasın :) Hayırlı olsun inşallah herşey iyi geçer :16:

çok gergındım ve ağlıyordum ama kuafördekı arkadaşlar sakınleştırdı ve dün akşamda çok güzeldı herşey

Hayırlısı olsun canım, ne mutlu ailene ki göğüslerini gere gere kız evlendirecekler değil mi ama, ihanetmiş falan hiç olur mu öyle şeyler,çok heyecanlısın belli ki :16: Allah tamamını erdirsin, çok mutlu olun :nazar::17:

herkes aynı seyı söyledı çok teşekkür ederim canım çok zordu evlılık kararı vermek benım için ve umarım hep mutlu oluruz

tebrikler canım böyle düşünme bence her şey istediğin gibi olur inşallah darısı da benim başıma
ahhh ahhh bana da nasip olacak mı acaba :(

olur olur benım bır arkadasım var 11 yıldan sonra evlendıler kız artık esine barı beyaz eşyaların garantı süresi geçmeden al benı dıye saka yapıyordu ve 6 aylık evlıler suan sende benım gibi konu açarsın heyecanlıyım dıye

olur olur benım bır arkadasım var 11 yıldan sonra evlendıler kız artık esine barı beyaz eşyaların garantı süresi geçmeden al benı dıye saka yapıyordu ve 6 aylık evlıler suan sende benım gibi konu açarsın heyecanlıyım dıye

ayyy inşallah canım yaa bende konu açmak istiyorum artık :(
bu arada nasıl geçti anlatsana bizlere neler yaşandı?

Back