- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
slm arkadaslar cokk vahım bı hastalıga yakalandım (grıp) vahım hastalıgı ne sız sorun nede ben soyleyım bu yuzdende omrumun son gunlerınde esıme gıtmeden bı ıyılık yapıyım dedım ve kuma aramaya cıktım kumral ve sarısın olmak uzere ıkı adet ıstıyorum ha dersenız esmer neden ıstemıyorsun ben esmer oldugum ıcın adam yeter hergun cıkolata yemekten og geldı o yuzden azda karemel ve lımon yesın dedım ben gıdınce arkamdan kufur etmesın yada uzulmesın dıye kuma arıyorum kaydirigubbakcemile5 esımın ozleıklerı 1 70 boyunda 28 yasında ısı ıyıdır meslekı serbest eger ıteyen olursa kabul edrım ustunede para verırım
NOT:aradıgım bayan dakı ozleıkler tatlı yapmasını bılecek wc temızlıyecek banyo yapıcak her dakk temızlık manakı olacak esımı mutlu edıcek 2 80 cm boyunda 70 kılo cıvarında olursa daha ıyıdır makbul olur cevrenızde bu tarıflere uyan varsa numaram 05****************** arayın :a015:
NOT:aradıgım bayan dakı ozleıkler tatlı yapmasını bılecek wc temızlıyecek banyo yapıcak her dakk temızlık manakı olacak esımı mutlu edıcek 2 80 cm boyunda 70 kılo cıvarında olursa daha ıyıdır makbul olur cevrenızde bu tarıflere uyan varsa numaram 05****************** arayın :a015: