Ölüyorum bu acı ne ?

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kızlar iyi geceler bu acı ne, ya benim iki gündür acayip şekilde belim agrıyor böyle tam bel kısmım düzgün yatamıyorum bile ağrıdan ve karnım çok ağrıyor belim hep ağrıyo ama karnım arada bi ağrıyo acaba nedir bu daha adetime 7-8 gün var, ben hiç bilmezdim bel ağrısı nedir hele adetimin geldiğini bile hissetmezdim tuvalete giderdim aaa oda ne adet olmuşum derdim ama bu aptılar neyin nesi bilemedim

Evliyim ama gaz sancısı bilirim nasıl bu farklı bi ağrı

Doktora gitmeden bilinmez. Fıtık olabilir belde daralmaya da benziyor aprınız ama ozaman uyuşmada olur yani burdan bilemeyiz belki kayma vardır belki sadece yük binmiştir ya da kas ağrısıdır soğuk almışsınızdır. Bisürü şey olabilir ihmal etmeyin bence. İleride daha çok ağrımızın olmaması için doktora gidin

Dediklerize sebep neler olur bilmiyorum ama çokta dikkat ederim agır filan kaldırmam benim daha cok aklıma hamilelik geliyor ama boyle erken belirti verir öi onu bilemiyorum

Bunun için eczaneye gitmem gerekiyor oda ancak yarın sabah mümkünn

Adetimde hiç agrı tanımam ec ye gittiğimde görürrüm ki adet olmuşum

Su torbası mümkün olabilir evde var Aaa ben yurt dışındayım buradada öyle midir pek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…