Savcilik, tacizle alakali eve kagit gondermis. Iste kizlarimiz hep bu yuzden bu tarz olaylarda sikayetten kaciniyor. Ya ailem ogrenirse... Sikayet ederken ailemin haberi olmasin demelerine ragmen kimse bunu onemsemiyor. Gönder gitsin.. Yazik olmus bir aile mahvoldu. Ne yuzunden. Bir hiç..
Sorumlusu tamamen babaya gerçekten mi, bunu bilmiyorumdum, çok büyük hata, kız kendi söylemediyse var işte bir sebebi, şimdi bunun sorumlusu sadece baba mı
Sorumlusu tamamen baba
Olayın masumu ailenin diğer fertleri
İğne ucu kadar suçları yok
Kendi geberseydi keşke bir tek
Devletin bu konuda yapacağı pek bir sey yokonu demek istemedim eve tacizle alakalı kağıt yollanmış baba bunun üzerine cinnet geçirmiş, yani ülkedeki erkeklerin psikolojisi ortada babaya bildirecekse bile bi kağıt yollayarak olmamalıydı, polis gider psikolog gider aileye destek verir, bildirim olcaksa böyle olmalıydı
Savciligin kagit gondermesindeki amac, ailenin bundan haberdar olmasi degil muhtemelen ya ifade alinmasi icin ya da dosya hakkinda sikayetciye bilgi verilmesi icin. Ama bence yanlis bir uygulama. Ozellikle taciz, tecavuz, istismar vakalarinda.. Magdur olan daha cok magdur oluyoronu demek istemedim eve tacizle alakalı kağıt yollanmış baba bunun üzerine cinnet geçirmiş, yani ülkedeki erkeklerin psikolojisi ortada babaya bildirecekse bile bi kağıt yollayarak olmamalıydı, polis gider psikolog gider aileye destek verir, bildirim olcaksa böyle olmalıydı
benim başıma bi psikopat musallat oldu.yanlış no aramıştım whatsapp ayarımıda yeni indirdiğim için yapmayı unutmuşum.resmimi teline indirmiş.aşık oldum istetecem seni dedi durdu.sevgilim var nişanımız olacak dedikçe resmimle tehdit etti beni.samimi olduğum polis bi tanıdığım vardı.abi aileme yansımasın sıkıntı yaşarım sen polissin karakola şikayette bulunmasak işyerini öğrendim sen bi gözdağı versen olurmu dedim kabul etmedi aileye yansır kesin dedi.bende vazgeçtim şikayetten.şimdi o profil resmini ara ara google image search tan aratıyorum düşmüşmü nete diye.bu ülkeden hiç birşey olmazSavcilik, tacizle alakali eve kagit gondermis. Iste kizlarimiz hep bu yuzden bu tarz olaylarda sikayetten kaciniyor. Ya ailem ogrenirse... Sikayet ederken ailemin haberi olmasin demelerine ragmen kimse bunu onemsemiyor. Gönder gitsin.. Yazik olmus bir aile mahvoldu. Ne yuzunden. Bir hiç..
Senin gibi niceleri sessiz kaliyor malesef.benim başıma bi psikopat musallat oldu.yanlış no aramıştım whatsapp ayarımıda yeni indirdiğim için yapmayı unutmuşum.resmimi teline indirmiş.aşık oldum istetecem seni dedi durdu.sevgilim var nişanımız olacak dedikçe resmimle tehdit etti beni.samimi olduğum polis bi tanıdığım vardı.abi aileme yansımasın sıkıntı yaşarım sen polissin karakola şikayette bulunmasak işyerini öğrendim sen bi gözdağı versen olurmu dedim kabul etmedi aileye yansır kesin dedi.bende vazgeçtim şikayetten.şimdi o profil resmini ara ara google image search tan aratıyorum düşmüşmü nete diye.bu ülkeden hiç birşey olmaz
öyle. ki ben üniversite mezunuyum.bu erkek basıkısı şiddeti hepimizi sindirmiş durumda.ablama ve anneme bahsettim.destek oldular ablam arayıp onun dilinden konuştu tehdit etti.abime yada babama yansıtsaydım olayı kesin ben suçlu olurdum.niye yanlış arıyorsun ki derlerdiSenin gibi niceleri sessiz kaliyor malesef.
Bu haberi görünce o konu geldi aklıma durumları birbirine benziyordu, hatta ilk başta kilitlendim televizyonun başında ama yaşlar taciz olayı tutmadı cidden kötü oldum aklıma sizin yardım etmeye çalıştığınız konu sahibi geldi.. siz haber alıyor musunuz kendisinden ?Devletin bu konuda yapacağı pek bir sey yok
Şikayetçi oluyorsak dava işlerine gireceksek ikametimizi degistirmek zorundayız bilmemeleri lazimsa
Çünku otomatik olarak kayıtlı olduğumuz yere geliyor mahkeme kağıdı
Başka türlü iletişim kuramazlar bizle
Konuştuk biraz kararsız halaBu haberi görünce o konu geldi aklıma durumları birbirine benziyordu, hatta ilk başta kilitlendim televizyonun başında ama yaşlar taciz olayı tutmadı cidden kötü oldum aklıma sizin yardım etmeye çalıştığınız konu sahibi geldi.. siz haber alıyor musunuz kendisinden ?
Hemde nasıl.. Haberi okudukça çok kötü oluyorum o attığı mesajı özellikle.. Sizin ilgilenmenize çok sevindim bir kadın olarak teşekkür ediyorum..Konuştuk biraz kararsız hala
Ben de bunu görür görmez o kişileri etiketlemek istedim bakın istediğiniz baba diye
Çok ürpertici değil mi ?
Estağfurullah ben teşekkür ederimHemde nasıl.. Haberi okudukça çok kötü oluyorum o attığı mesajı özellikle.. Sizin ilgilenmenize çok sevindim bir kadın olarak teşekkür ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?