- 3 Aralık 2024
- 19
- 7
- 22
-
- Konu Sahibi merveg222_
Ben Kasım ayinda ilk ovulasyon denememde hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık hamileyim şuan . Günde bir defa yapıyordumKızlar oluvasyon testleri ile hamile kalan var mı günde kaç kez yapılır
Ya öyle mi çok sevindim rabbim tamanini erdirsin inşallahBen Kasım ayinda ilk ovulasyon denememde hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık hamileyim şuan . Günde bir defa yapıyordum
Amin isteyen herkese nasip etsin inşallahYa öyle mi çok sevindim rabbim tamanini erdirsin inşallah
Amin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Birşey sorabilir miyim ilk gebeliğiniz mı ben 4 aylık evliyim henüz olmadı ama sizin kaçıncı ayınız yada senenizBen Kasım ayinda ilk ovulasyon denememde hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık hamileyim şuan . Günde bir defa yapıyordum
Benim 2. İlk oğlumda da ovulasyon testi kullanıyordum ama kacinci ayda olduğunu hatırlamıyorum korunmayi bırakmanın 6. Ayinda olmuştu bu 2. Gebeliğim de ilk ovulasyon denememde olduBirşey sorabilir miyim ilk gebeliğiniz mı ben 4 aylık evliyim henüz olmadı ama sizin kaçıncı ayınız yada seneniz
Keşke bende sizin gibi şanslı olsamBenim 2. İlk oğlumda da ovulasyon testi kullanıyordum ama kacinci ayda olduğunu hatırlamıyorum korunmayi bırakmanın 6. Ayinda olmuştu bu 2. Gebeliğim de ilk ovulasyon denememde oldu
Öyle demeyinKeşke bende sizin gibi şanslı olsam
Anladım canım rabbim bağışlasın inşallahBenim 2. İlk oğlumda da ovulasyon testi kullanıyordum ama kacinci ayda olduğunu hatırlamıyorum korunmayi bırakmanın 6. Ayinda olmuştu bu 2. Gebeliğim de ilk ovulasyon denememde oldu
Rabbim sanada nasip etsin inşallah kaç yıllık evlisinKeşke bende sizin gibi şanslı olsam
1 bucuk senelik