• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oluşumun kollarında sivilceler var:??? yardım

yurda6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
10
0
86
Ankara
selam kızlar benim oluşum 6 yaşında çok uzun zamandır kollarında sivilceler çıkıyo böyle kırmız şekilde kıl dönmesi gibi kolları kabarık kabarık yani pütür pütür bayadır var ama kilodan dediler üstüne düşmedi bide kaşıntısı falanda yok şimdi yaz geldi kollar açıkt gördükçe rahatsız oluyorum dr. götürmedim bunun dışın da önerebileceginiz yada benim kendim yapabilcem bişeyler varmı bilenlerden yardım bekliyorum...:58:

çok geçmiş olsun. bence doktora götürün, çünkü cilt hastalıkları başka bir hastalığın habercisi olabiliyor. İnşallah önemli birşey değildir ama geçmiyorsa dr.un görmesinde yarar var bence. Eğer ek gıdaya geçtiyseniz yedirdiğiniz birşey alerji yapıyor da olabilir.

Son düzenleme:
benim kizimda benzer seyler vardi doktora goturduk sicaga allerjisi var dedi sabah aksam ılik suyla dus aldirdik gecti simdi bide bi ilac verdi cok rahatsiz olursa sur dedi ama ona gerek kalmadi gunde 2 kez dus aldırınca

Back