Çatlaklar Oluşmuş çatlakları gidermek için ne yapabilirim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
451
131
32
Kızlar merhaba
Vücudumda çatlaklar oluştu ve ben bunu çok geç fark ettim. Bi anda kilo almıştım ve kalçamda bacak arkalarım da kırmızı renkli bissürü çizik oldu. Doktora gittim bi krem verdi düzenli kullanmaya çalıştım ama işe yaramadı. Sonra hamile kaldım çok bulantılı bi süreçti ve çatlaklarıma vakit ayıramadım hala kırmızı çiziklerim var bunları geçirmenin bi yolu var mı? Doktor bana lierac phytolastil önerdi. Ama bu krem hakkında yorumlara baktım oluşmuş çatlaklardan etkisi yokmuş. Ampul şeklinde olanı oluşmuş çatlaklara iyi gelir mi? Hamileyken onu kullanabilir miyim sizce? Yada etkili bi krem var mı bildiğiniz?

Lierac, bio oil, babe çatlak kremlerini kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki çatlakların tedavisi yok.Marifet o kremleri çatlak oluşmaması için kullanmakta ki bende o da fayda etmedi, şimdi oluşmuş çatlaklara da sürüyorum çöpe atacağıma kullanıyım diye ama sonuç sıfır.Bari boşa paranızı çarçur etmeyin.Geri dönüşü yok.Geçmiş olsun.

Ya ben burada okumuştum kantaron yagi kullanmis kizimiz ama sanirim.catlaklari kirmizi catlakmis ki onlar geciyor bildigim kadariyla bence denemeye deger hic gecmese bile hafifler daha az belirgin olur

Olmuşa,ölmüşe ve çatlağa çare yok malesef.
Tıp ve bilim yüz nakli yapıyor ama buna çare bulan bir insan olmadı.
Bence bulan kişinin yedi göbeği dünyanın 1. Zengini olarak nesillerce devam eder.
Kantoron yağını duydum,birde eski mısırlıların bir ilacını.
Bu ilaç kırışıklık,çatlak diz ve eklem ağrılarına iyi gelen birşey.
3 adet haşlanmış yumurtanın sarısı bir tavada kısık ateşte kavuruyorsunuz,yağ çıkıyor.
O yağı ister çatlak ister varsa kazayağı vs,nerede isterseniz kullanın.
Sayıyı çoğaltıp yağ miktarını arttırıp buzdolabında 3 gün muhafaza edebilirsiniz.
Çatlağı komple geçirmesede büyük oranda iyileştirecektir.

Ergenliğimde hızlı kilo alıp vermiştim. Aynı söylediğini gibi bacaklarım bel çevrem kırmızı kırmızı olmuştu. Her gün yatmadan zeytinyağı ile masaj yaptım iyice yedirdim. Salak gibi sadece bacağıma yapmıştım hiçbir şey kalmadı geçmişti. Belimdekilerde zamanla beyazlaştı hala daha da var. Tavsiyem kesinlikle zeytinyağı.

Ahh kızlar ahh öyle az da değil ona üzülüyorum kantoron yağı hamilelikte zararlı olmaz mı acaba denesem? Zeytinyağı da denerim inşallah

Geçmiyor bendede var kilo alıp vermekden oluştu.yüzdeki damarlara bile çare var buna yok:KK43:

Kullanmadığım bir tek Dr Murad firm and tone ürünü kaldı acaba işe yarar mı diye düşünüyorum ama çok pahalı paraya kıyamıyorum belki o da işe yaramayacak. Onun dışında benim için hepsi çöp ve tedavisi yok.

X