Oluşmayan gebelik :((

Bynnbbssrra

Nasibini senin için koruyan saklayan Allah’a güven
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
79
487
Tam 1.5 senedir hergün bu ay kesin hamile kalacağım diye diye geçen zaman ve ellerimle ördügüm battaniyeler.. her ay bu ay olcak diyorum ama hep hüsran… sebebi hidrosalpenks ve morfoloji bu durumda ne yapabiliriz bize yardımcı olcak olanlar varmı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. eşimle birlikte o kadar üzülüyoruz ki artık bebek konusu açılınca nasıl konuyu kapatalım diye birbirimize bakıyoruz gözlerimiz dolu dolu bize dua edin lütfen yuvamıza meleğimiz gelsin Rabbim nasip etsin…

Eklentiler

• CD1E2ECD-2D8F-4129-BC4F-7739D02BF395.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 142
  • 7B67B8E3-34CB-4875-8743-F0DC7DAFC841.jpeg
    175 KB · Görüntüleme: 156
4 yıldır evliyim bizde de sorun bende. Bizde çok üzüntüler yaşadık kendini bilmez patavatsız eş dost akrabalar yanımızda çocuk konusu açılınca kapatmaya çalışan yakınlarımız üzülmeyelim diye kendi çocuklarını sevemeyenler yada bizim için kendi çocuklarına dua ettirenler. Yani iyi bişeyde yapsalar kötü bişeyde yapsalar sonuçta bize hüzün olarak yansıyordu kimseyi kıskanmadım ama benimde elimde eteğimde bi bebeğim olsun istedim hep bi kaç kez boşanma aşamasına geldik günlerce aynı yatakta sırt sırta gözyaşı çok döktüğümüz oldu eşimle. Şimdiki aklım olsa çok daha erken başlardım tedavilere ben 3 yıldan sonra başladım direk tüp bebek yaptırdım. İlk başladığımda neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyordum basit bişey gibi geldi fakat psikolojisi zormuş ama bişeyler yapabilmek biyerden başlayabilmek bana çok iyi gelmişti hayatta bir amacımın var olduğunu bilmek bu tedavi sürecini mutlulukla sonlandırabilmek başarabilmek için çok uğraştım 3 kez tüp bebek denedim 2 kez yıkıldım yeniden ayağa kalktım en sonunda şuan Allah’a şükür hamileyim. Dualarım sizinle biyerden başlamak gerek imkanınız varsa tüp bebeğe yönelin bişeyler yapıyo olmak bile kontrollere gidiyor olmak bile insana İnanın çok iyi geliyor. Allah yardımcınız olsun duacınızım

Rabbim inşAllah tez zamanda gönlünüzdekini ömrünüze hayirli kilsin ellerinize sağlık battaniyelerin hepsi birbirinden güzel olmuş bayildim hepsini kullanmak nasip olsun inşAllah gözlerim dolu dolu icimden gelerek dua ederek yaziyorum bunlari Allahim dileginizi tez zamanda gerceklestirsin canim benim

Ahhh bacım bugünlerine üzüleceksin İnan söylemesi kolay evet Bn de kızardım ve kolay mı diyordum…
9 yılım bitti öyle hamile kaldım hem de ikiz
Şuan 4 yaşında çok dilli iki kızım var
Rabbim size de nasip edecek sadece sabırla bekleyin ve elinizden geleni yapın ama asla isyana düşmeyin…
Bugünlerinizi de yarınlar için heba etmeyin
Ben yaptım kimse yapmasın istiyorum
Allah size de isteyen herkese de nasip etsin

Dualarınızdan kaynaklı mıdır bilmiyorum ama bu gece rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm sonra kaybettim bebeğimi bulduğumda da altını bi çeşmenin altında yıkıyordum insan psikolojik olarak çöküyor bu durumda maalesef.. inşAllah rabbim hayırlı bir şekilde nasip eder Allah sizden razı olsun iyiki varsınız derdimi dinlediniz destek oldunuz.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim…

Allah sağlıkla kucağına nasip etsin canım çok üzüldüm okurken belki de kendimi göründüğüm için dediğin gibi her yapılan ağır geliyor bize de ee hadi diyorlar ne kadar düşüncesiz insanlar biz çocuk yapmayacağız demediysek olmuyordur yani bunu anlamak bu kadar zor mu ya

Söylemesi ayıp çok şey denedik yani yumurtlama döneminden tut da öncesi sonrasına kadar kavgalıylen bile olsun diye denedik ama olmadı hasta olduğum zaman eşime nasıl söyleyeceğim diyorum hasta olmamak icin dua ediyorum hasta olduğumu söylediğimde eşim ağlayarak uyuyor bir de çevrenin gelip bebek yokmu demesi.. ben Allahtan o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla nasip etsin çok zor bir sınav …

Allah nasip etsin inşallah canım benim yürekten diliyorum bunu. Perinatologa gittiniz mi? Biz daha o testleri yapmadık bilmiyorum ama eminim bu durumda olup çocuk sahibi olan birileri vardır sitede. Sen umudunu yitirme hep aklın orda olursa stres yaparsınız olacağı varsa da olmayabilir

Canim cok cok üzüldüm aynı dertten bizde uğraşıyoruz 3.5 senedir hidrosalpenks bildiğim tupte sivi toplama durumu 2 tuptede bundan varmi?morfolojiniz kac yüzde 2 ile gebe kalan arkadaşım var

Bende de hidrosalpinks vardı. Maalesef ameliyat(laparoskopi) olup tüplerinizi ya aldırmanız ya da başlatmanız lazım. Sonrasında da tüp bebeğe başlamanız lazım. Bu şartlarda doğal yollardan gebe kalamazsınız. Üzülmeyi bırakıp, tedaviye başlamanız lazım. Sizi çok iyi anlıyorum ama maalesef durumumuz bu. Bazılarımız şanssız oluyor işte. Ben de çok üzüldüm, kahroldum ama çok şükür dermansız dert değil.

Merhabalar
Benim de eşimin morfoloji bozuklugu vardi. Progeny m, havuç,incir,çakşır suyu,keçiboynuzu özü (soguk sıkım ) içine zencefil koydum,yer fıstığı ve e vitamini kullandı. Iki ay sonra tekrar tahlil yaptırdık düzelmiş. Size de tavsiye etmek istedim..

Tuplerde sıvı varken gebe kalmak zor kalınsa bile bebegin tutunmasına engel beklemekle birsey gelmez toparlanıp iyi bi tup bebek merkezine gidi ins Rabbim tez zamanda saglikli evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…