- 29 Aralık 2021
- 79
- 487
-
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
4 yıldır evliyim bizde de sorun bende. Bizde çok üzüntüler yaşadık kendini bilmez patavatsız eş dost akrabalar yanımızda çocuk konusu açılınca kapatmaya çalışan yakınlarımız üzülmeyelim diye kendi çocuklarını sevemeyenler yada bizim için kendi çocuklarına dua ettirenler. Yani iyi bişeyde yapsalar kötü bişeyde yapsalar sonuçta bize hüzün olarak yansıyordu kimseyi kıskanmadım ama benimde elimde eteğimde bi bebeğim olsun istedim hep bi kaç kez boşanma aşamasına geldik günlerce aynı yatakta sırt sırta gözyaşı çok döktüğümüz oldu eşimle. Şimdiki aklım olsa çok daha erken başlardım tedavilere ben 3 yıldan sonra başladım direk tüp bebek yaptırdım. İlk başladığımda neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyordum basit bişey gibi geldi fakat psikolojisi zormuş ama bişeyler yapabilmek biyerden başlayabilmek bana çok iyi gelmişti hayatta bir amacımın var olduğunu bilmek bu tedavi sürecini mutlulukla sonlandırabilmek başarabilmek için çok uğraştım 3 kez tüp bebek denedim 2 kez yıkıldım yeniden ayağa kalktım en sonunda şuan Allah’a şükür hamileyim. Dualarım sizinle biyerden başlamak gerek imkanınız varsa tüp bebeğe yönelin bişeyler yapıyo olmak bile kontrollere gidiyor olmak bile insana İnanın çok iyi geliyor. Allah yardımcınız olsun duacınızımTam 1.5 senedir hergün bu ay kesin hamile kalacağım diye diye geçen zaman ve ellerimle ördügüm battaniyeler.. her ay bu ay olcak diyorum ama hep hüsran… sebebi hidrosalpenks ve morfolojibu durumda ne yapabiliriz bize yardımcı olcak olanlar varmı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. eşimle birlikte o kadar üzülüyoruz ki artık bebek konusu açılınca nasıl konuyu kapatalım diye birbirimize bakıyoruz gözlerimiz dolu dolu bize dua edin lütfen yuvamıza meleğimiz gelsin Rabbim nasip etsin…
Allah sağlıkla kucağına nasip etsin canım çok üzüldüm okurken belki de kendimi göründüğüm için dediğin gibi her yapılan ağır geliyor bize de ee hadi diyorlar ne kadar düşüncesiz insanlar biz çocuk yapmayacağız demediysek olmuyordur yani bunu anlamak bu kadar zor mu ya4 yıldır evliyim bizde de sorun bende. Bizde çok üzüntüler yaşadık kendini bilmez patavatsız eş dost akrabalar yanımızda çocuk konusu açılınca kapatmaya çalışan yakınlarımız üzülmeyelim diye kendi çocuklarını sevemeyenler yada bizim için kendi çocuklarına dua ettirenler. Yani iyi bişeyde yapsalar kötü bişeyde yapsalar sonuçta bize hüzün olarak yansıyordu kimseyi kıskanmadım ama benimde elimde eteğimde bi bebeğim olsun istedim hep bi kaç kez boşanma aşamasına geldik günlerce aynı yatakta sırt sırta gözyaşı çok döktüğümüz oldu eşimle. Şimdiki aklım olsa çok daha erken başlardım tedavilere ben 3 yıldan sonra başladım direk tüp bebek yaptırdım. İlk başladığımda neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyordum basit bişey gibi geldi fakat psikolojisi zormuş ama bişeyler yapabilmek biyerden başlayabilmek bana çok iyi gelmişti hayatta bir amacımın var olduğunu bilmek bu tedavi sürecini mutlulukla sonlandırabilmek başarabilmek için çok uğraştım 3 kez tüp bebek denedim 2 kez yıkıldım yeniden ayağa kalktım en sonunda şuan Allah’a şükür hamileyim. Dualarım sizinle biyerden başlamak gerek imkanınız varsa tüp bebeğe yönelin bişeyler yapıyo olmak bile kontrollere gidiyor olmak bile insana İnanın çok iyi geliyor. Allah yardımcınız olsun duacınızım
Söylemesi ayıp çok şey denedik yani yumurtlama döneminden tut da öncesi sonrasına kadar kavgalıylen bile olsun diye denedik ama olmadı hasta olduğum zaman eşime nasıl söyleyeceğim diyorum hasta olmamak icin dua ediyorum hasta olduğumu söylediğimde eşim ağlayarak uyuyor bir de çevrenin gelip bebek yokmu demesi.. ben Allahtan o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla nasip etsin çok zor bir sınav …Allah sağlıkla kucağına nasip etsin canım çok üzüldüm okurken belki de kendimi göründüğüm için dediğin gibi her yapılan ağır geliyor bize de ee hadi diyorlar ne kadar düşüncesiz insanlar biz çocuk yapmayacağız demediysek olmuyordur yani bunu anlamak bu kadar zor mu ya
Söylemesi ayıp çok şey denedik yani yumurtlama döneminden tut da öncesi sonrasına kadar kavgalıylen bile olsun diye denedik ama olmadı hasta olduğum zaman eşime nasıl söyleyeceğim diyorum hasta olmamak icin dua ediyorum hasta olduğumu söylediğimde eşim ağlayarak uyuyor bir de çevrenin gelip bebek yokmu demesi.. ben Allahtan o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla nasip etsin çok zor bir sınav …
Bende de hidrosalpinks vardı. Maalesef ameliyat(laparoskopi) olup tüplerinizi ya aldırmanız ya da başlatmanız lazım. Sonrasında da tüp bebeğe başlamanız lazım. Bu şartlarda doğal yollardan gebe kalamazsınız. Üzülmeyi bırakıp, tedaviye başlamanız lazım. Sizi çok iyi anlıyorum ama maalesef durumumuz bu. Bazılarımız şanssız oluyor işte. Ben de çok üzüldüm, kahroldum ama çok şükür dermansız dert değil.Tam 1.5 senedir hergün bu ay kesin hamile kalacağım diye diye geçen zaman ve ellerimle ördügüm battaniyeler.. her ay bu ay olcak diyorum ama hep hüsran… sebebi hidrosalpenks ve morfolojibu durumda ne yapabiliriz bize yardımcı olcak olanlar varmı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. eşimle birlikte o kadar üzülüyoruz ki artık bebek konusu açılınca nasıl konuyu kapatalım diye birbirimize bakıyoruz gözlerimiz dolu dolu bize dua edin lütfen yuvamıza meleğimiz gelsin Rabbim nasip etsin…
MerhabalarTam 1.5 senedir hergün bu ay kesin hamile kalacağım diye diye geçen zaman ve ellerimle ördügüm battaniyeler.. her ay bu ay olcak diyorum ama hep hüsran… sebebi hidrosalpenks ve morfolojibu durumda ne yapabiliriz bize yardımcı olcak olanlar varmı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. eşimle birlikte o kadar üzülüyoruz ki artık bebek konusu açılınca nasıl konuyu kapatalım diye birbirimize bakıyoruz gözlerimiz dolu dolu bize dua edin lütfen yuvamıza meleğimiz gelsin Rabbim nasip etsin…
Tuplerde sıvı varken gebe kalmak zor kalınsa bile bebegin tutunmasına engel beklemekle birsey gelmez toparlanıp iyi bi tup bebek merkezine gidi ins Rabbim tez zamanda saglikli evlat nasip ederTam 1.5 senedir hergün bu ay kesin hamile kalacağım diye diye geçen zaman ve ellerimle ördügüm battaniyeler.. her ay bu ay olcak diyorum ama hep hüsran… sebebi hidrosalpenks ve morfolojibu durumda ne yapabiliriz bize yardımcı olcak olanlar varmı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. eşimle birlikte o kadar üzülüyoruz ki artık bebek konusu açılınca nasıl konuyu kapatalım diye birbirimize bakıyoruz gözlerimiz dolu dolu bize dua edin lütfen yuvamıza meleğimiz gelsin Rabbim nasip etsin…