oluşan güven problemi

standartfit

başlangıç:107 güncel:87 hedef:70
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
318
221
ilişkimizde ilk yalanı yakaladım aslında yalan mı bilmiyorum ben öyle algılıyorum ona göre bir problem yok. hiç böyle basit bi konudan tartışmamıştık tiktok diye bi site var orda onun hesabı varmış ben yok biliyodum bahsetmemişti hiç kullanmıyorum sadece komik videolara bakıyorum takip takipçi vs hepsi 0 dedi. buraya kadar sorun yok görmek istedim göstermedi ben de kızdım orda saklayacak bi şey mi var diye sonra üstelemedim özel alanı olsun karışmıyorum dedim kendi kendime. göstermek istememesi beni üzdü biraz güven problemi yaşıyorum sanırım.

Ablacim,birlikte olmak : bütün sosyal medya şifrelerini paylaşmak,şahsi adresleri kapatarak ortak bir adres almak,sizin resminizi kendi profil resmi yapmasi,telefona gelen mesajları komple okutmak,yahut çise giderken bile haber vermek olmamalı.
Artık böyle bir sistem gelişti her nedense.
Her siteye aldığı üyeliği,oynadığı her oyunu yahut konuştuğu her konuyu ne o sizinle paylaşmak zorunda ne de siz..
Sonra ilişki vıcık vıcık içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve sonu ayrılıkla bitiyor.

Komik video izlemek için, tik tok hesabı mı açılır?

Başka yalan bulamamış size herhalde, kaldı ki hesabını bile göstermemiş. Sizce de her şey açık değil mi?

Hesap oluşturmadan, sadece uygulamayı indirip videolar sorunsuz şekilde izleniyor. Ben çok güvenilir bulmadım erkek arkadaşınızı.

bi şeyler saklanıyorsa o işte bir bit yeniği vardır. takip edin bence

Böyle basit bir konuda bile yalan söylemiş olması kırıcı haklısınız. Bir süre gözlemleyin bakalım

Ben kendim kullanmıyorum ama sadece video izlemek ya da video editlemek için tik tok hesabı olan arkadaşlarım var. Hesabı olması illa aldatıyor demek olamaz göstermemesi de orada saçma sapan kalça dansları vs yapan veya teshir boyutunda dekolteli kızlar/erkekler var belki onlardan gorurde kızarsın diye düşünmüş olabilir. Tik tok ana sayfa akışı nasıl bilmiyorum ama ara ara instagramda bile görüyorum ben. Suphelenmekte haklısın ama birde bu yönden bak destekleyecek birsey yoksa hemen celallenme bence hesabının adını gördüysen sende aç bir hesap takip et.

Komik video izlemek için, tik tok hesabı mı açılır?

Başka yalan bulamamış size herhalde, kaldı ki hesabını bile göstermemiş. Sizce de her şey açık değil mi?
Benim var 🙈 hesap açma sebebim de şu arkadaşlarıma yollarken kolaylık oluyor . 27 yaşında meslek sahibi biriyim tiktok diyip geçmemek lazım kullandığımı duyanlar şaşırıyor ama ben seviyorum valla

Benim var 🙈 hesap açma sebebim de şu arkadaşlarıma yollarken kolaylık oluyor . 27 yaşında meslek sahibi biriyim tiktok diyip geçmemek lazım kullandığımı duyanlar şaşırıyor ama ben seviyorum valla

Olabilir ama bu konudaki kişi sevgilisinden saklıyormuş o yüzden bu durum biraz farklı. Sizin kullanım amacınızla, bu konudaki erkek arkadaşın kullanma amacı farklı bence. Neden saklasın ki? Belli ki konu sahibi sevgilisini boğan biri de değilken hem de

Ortada yalan yok ki. Ben olsam ben de ilişki yaşadığım kişi göster hesabını bakıcam derse göstermem. Bunlar kişiye özel olmalı bir tarafın denetlemek istemesi doğru gelmiyor bana

X