Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesiolur olmaz kişilerin bebeğinizi öpmesine ne diyorsunuz
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
önce hamile kalırsınız göbeğiniz kamu malı sayılır.gelen dokunur,giden dokunur.sonra doğum yaparsınız minicik bebeğiniz tanıdık tanımadık kişiler tarafından sıkıştırılır,daha olmadı şapur şupur öpülür.siz o hassas tenine dudaklarınızı değdirmeye kıyamazken elin düşüncesizi hopp ne oluyor demeden tükürüğünü bulaştırıverir.ay sinir oluyorum ya.tamam sev arkadaşım da bu sululuk nedir ya.küçüğüm daha iki aylıktı kadının biri şöyle bakar gibi yaklaşıp o kadarcık bebekten makas aldı.yanağı kızardı ,zor susturdum yavrumu.artık dişi kaplan gibi ay aman şuna bak diyenleri falan duymazlıktan gelip uzaklaşıp gidiyorum.bebek sevmek isteyen kendi doğursun,ya da insan gibi sevmeyi öğrensin.haksızmıyım arkadaşlar....
izin vermeyin öpemelrine ben oğluma beni öpmeyin yazan meme tutacağı ve önlük almıştım ve öpmeyin diyede söylüyordum bazen elden öperler ona sinir oluyorum işte bebek elini ağzına sokuyo sonra gelsin hastalık kızan kızssın vallahi nazikçe söyleyin öpmeyin diye
kesinlikle katılıyorum. ben en çok bebeğim daha 1 aylık bile yokken burnunu sıkmalarına yanağını sıkmalarına ses çıkarak öpmelerine sinir oluyordum. ben öpmeye kıyamazken gelipte burnunu sıkmıyorlar mı ayyyyy.
tabi birde en sinir olduğum hasta insanların bebeğimi kucağına almaları ve onu öpmeleri.
12 gunluk tAZE anneyım.kızımı daha bı kere opmusumdur o da alnından,ama etrafımdakı herkes opmeye kalkıyor soyluyrsun anlamıyorlar.bı de gıcık oldugum onların kucagında aglayınca sallıyorlar sallamayın dıyorum yıne sallıyorlar ya.
izin vermeyin öpemelrine ben oğluma beni öpmeyin yazan meme tutacağı ve önlük almıştım ve öpmeyin diyede söylüyordum bazen elden öperler ona sinir oluyorum işte bebek elini ağzına sokuyo sonra gelsin hastalık kızan kızssın vallahi nazikçe söyleyin öpmeyin diye
12 gunluk tAZE anneyım.kızımı daha bı kere opmusumdur o da alnından,ama etrafımdakı herkes opmeye kalkıyor soyluyrsun anlamıyorlar.bı de gıcık oldugum onların kucagında aglayınca sallıyorlar sallamayın dıyorum yıne sallıyorlar ya.
ayyy kendimi goruyorum ben sizde kizlarrr....
esim bana manyak diyor yaa.
elinden opmelerine sinir oluyorummmm haklisiniz agzina goturuyor.
kucakta aglamasa bile sallamiyorlar mi gicik oluyorum.
ellerini yikamadan dokunmuyorlar miiii deliriyorummm
ben de kizimi 15 gune kadar belki hic opmedim,aslinda opemedimmm kiyamadim sadece kokladim.
ama kayinvalidem babasina izin vermiyordu opmeye bi bakiyorum sapur supur kendisi opuyor
eczanelerde antıseptık solusyonlar satılıyor bebek odasının gırısıne onu koyun.gırmeden once onu kolonya verır gıbı verın guzelce temızlensın ellerı daha sonra bebegı öpmemelerını sadece koklamalarını soyleyebılırsınız tabı temas kurmadan.bebek kokusu cennet kokusu gıbıdır.öpmelerınden de daha az rısklı oldugunu dusunuyorum.... bebegım yok evlı de degılım ama olunca cok titiz olacagım kesın tum bu yazımı okuyan anneler bebişlerınızı benım ıcın koklar mısınız cok sevıyorum bebişleriiiii allahım onları korusun
Yeni doğan bebekler öpülmez,hatta kucağa bile alınmaz. Karşıdan annesinin kucağındayken sevilir. Valla bence insanlar bebeğinizi kucağına almak için kollarını uzatsalar bile anlamamazlığa vern ve asla çocuğunuzu başkasının kucağına vermeyin. Benim oğlum 8aylık oldu hala kayınvalidem annem bile oğlumu sadece koklar okadar
düşünceli insan kendini belli ediyor, bebeği uzaktan seviyorlar. ancak dediğiniz gibi beni de sinir edenler oluyor. eve giren herkesi önce banyoya alıyorum. kucaklarına veriyorum tabi hasta filan değillerse ama yüzüne yaklaşmalarına hele öpmelerine asla. arada 1-2 kere anlamadan şap diye öptüler, sinir oldum. neyseki eşim çok sert bu konuda bağırıp çağırıyor.
öfff bu konuya çok takıyorum ben de...ama uyarabilir miyim bilmiyorum.bazı tanıdıklarım insanın nerdeyse yanağını ağzına dolduruyor,beni öyle öpen bebişime ne yapar?????bebek gelmeden kafayı takıyorum buna