Merhaba arkadaşlar bir kaç sıkıntım var artık içimde tutamayacağım vallahi sinirden patlıyorum aklıma geldikçe
Eşimin bir arkadaşı eşimle kadın muhabbeti yapmaya çalıştı bende duydum eşim görüşmeyi kesti zaten
Tabi arkadaşı mesaj atmaya devam edince ben de arkadaşının karısını aradım söyledim bu birinci
tabi sinirden verip veriştirdim benimkine arkadaşlarına dikkat et diye
bir ay önce oldu bu olay hemen hemen o sırada eşimin kuzeni de bize yurtdışından gelmişti
O halimi görünce sürekli yorum yapmaya başladı
evlenince herkesin gerçek yüzü çıkıyor ortaya falan
Bende kendi kız kardeşin böyle bir durumla karşılaşsa onun tepkisini normal karşılayacağına o kadar eminim ki dedim
işte bana şey diyor böyle olmaz çocuk sorunlu olur bu kadar çok düşünüyorsan başka şeylere de dikkat edeceksin sen böyle sinirliyken böyle olmaz gibi gibi konuşuyor.
zaten dikkat ediyorum.
Bir yandan ağrım var hafif kanamalar oluyor endişeleniyorum abartıyosun hamileliğin ilk üç ayında oluyor bunlar hamileliğini kullanma diyor.
Orta halli durumumuz eksik bir şeyimiz de yok gelmiş şey diyor çok zengin olmayan evlenmesin sen niye evlendin ki daha iyi bir hayat yaşayabilirdin falan fistan ?
neyse
estetik yaptırmaya gidiyor beni çaniğırdı tamam dedim yürüyüş olur hem xray cihazları var metroda falan geç kalacakmış geçecekmişim onun yaşadığı yerde geçiliyormuş hayır dedim güvenliğe döndüm biriyle konuşuyordu durumumu anlattım geçtim
güvenlik hamileler geçemiyor oradan dedi
neyse 3 saat bekledim ağrım tuttu ben gidiyorum dedim ağrım var taksiye bineceğim dedim ay diyor tafik var çok uzun sürer ben metro metrobüsle gideyim iyi sen bilirisn dedim
vazgeçtii sonradan benimle geldi.
Zaten gebelik depresyonu yaşıyorum bebeğe zarar gelmesin diye ilaç almıyorum tam kendimi topluyorum uğraş buluyorum çıkıyorum geziyorum meditasyon yapıyorum biri bir yerden bir şey söylüyor.
yok bebeğin sakat olur stres yapmalar
şimdi bu söylenen şeyler aklımdan çıkmıyor durup durup ağlıyorum bir şey olur diye saçma sapan yorumlardan aşırı bunaldım.
eşime de söyledim aynen bu şekilde görüşmek istemediğimi görüşmüyorum şu an
şu tatlı zamanlarımı zehir ettiler
biri geliyor yok ikili test yapmana gerek yok yok psikolojin bozulur doktora okudular da benim mi haberim yokkkkkkkkkkkkk