Şırıngalama işlemi derken ? O nasıl oluyo ? Ayrıca şöyle bir tavsiye vereyim canım sana bnm eşimde bi ara geç boşalıyordu daha doğrusu boşalamıyordu. Şimdi mesela çok afedersin erkekler yeterince tahrik olmadıgı zaman boşalamıyor. Yani iş birazda sende bitiyor. :) anlatabilmişimdir umarm. Birde mesela yumurtlama dönemine kadar ilişki olmasın yumurtlama yaklaşınca ilişki olsn diğer olmayan gecelerde ise eşini tahrik et ama ilişki olmasın. En etkili yöntem bu canımkızlar maalesef bir kimyasal bir düşükten sonra iyice kafayı yemeye başladım, şimdi de eşimde geç boşalma sorunu var, yani ilişki esnasında boşalamıyor, çok nadir oda yumurtlama dönemine denk gelecekte ben hamile kalacağım, yani ihtimalimiz baya düşük, burada şırıngalama ile hamile kaldığını söyleyenler oldu. Olabilir mi böyle bir şey? Böyle hamile kalanlar var mı? Sizlerin yorumunu almak istiyorum
Şırıngalama işlemi derken ? O nasıl oluyo ? Ayrıca şöyle bir tavsiye vereyim canım sana bnm eşimde bi ara geç boşalıyordu daha doğrusu boşalamıyordu. Şimdi mesela çok afedersin erkekler yeterince tahrik olmadıgı zaman boşalamıyor. Yani iş birazda sende bitiyor. :) anlatabilmişimdir umarm. Birde mesela yumurtlama dönemine kadar ilişki olmasın yumurtlama yaklaşınca ilişki olsn diğer olmayan gecelerde ise eşini tahrik et ama ilişki olmasın. En etkili yöntem bu canım
Sadece her zamankinden fazla tahrik. Ve çok özür dileyerek söylüyorm. Ön sevşme uzun olsun. Dediğiniz gibi psikolojikde olabilir. Bunun içinde siz yardımcı olabilirsinz yıne psikolojik baskı yapmak yerine yapamıyorsn edemiyorsn dersenz iyice kafasına takılır ve hiç yapamaz. İlişki öncesi eşinizin kafasının boşalmasını dagılmasını saglayın.Maalesef sorunun bende olduğunu düşünmüyorum, keşke öyle olsaydı, forumda da çok okudum, psikolojik bir sıkıntı , aşması lazım, bir sene boyunca cinsel terapi görüp düzelmeyenler varmış, eşimin hep vardı bu sorunu hatta daha öncesinde de varmış, onu da söyledi. Şırıngalama şu; eşim boşalanca spermeleri enjektörle çekip kendime enjekte edeceğim, forumda okudum böyle hamile kalanlar varmış, ama eşim olmaz diyor, doktora da gitmiyor, olur elbet diyor. Bilmiyorum kafam çok karışık, sizin eşiniz nasıl düzeldi? Ne yaptınız fazladan?
Maalesef sorunun bende olduğunu düşünmüyorum, keşke öyle olsaydı, forumda da çok okudum, psikolojik bir sıkıntı , aşması lazım, bir sene boyunca cinsel terapi görüp düzelmeyenler varmış, eşimin hep vardı bu sorunu hatta daha öncesinde de varmış, onu da söyledi. Şırıngalama şu; eşim boşalanca spermeleri enjektörle çekip kendime enjekte edeceğim, forumda okudum böyle hamile kalanlar varmış, ama eşim olmaz diyor, doktora da gitmiyor, olur elbet diyor. Bilmiyorum kafam çok karışık, sizin eşiniz nasıl düzeldi? Ne yaptınız fazladan?
Aynen eşlerimizi hamile kalabilmek adına bazen çok baskı yapıp yordugumuz için zor oluyo sonra böyle odaklanamıyorlar.Benim eşimde de oluyo o arada. Boşalamıyo. Yada ereksiyon zor oluyo. Belkide sorun bende diyorum yumurtlama dönemi diye baskı yapıyorum ondan olmuyo belkide. Zor işler allah yardımcımız olsun
Aynen öylee bende yaptım bu ay. Daha zor oluyo adamlarada yazık ya. Görev gibi :)))))Aynen eşlerimizi hamile kalabilmek adına bazen çok baskı yapıp yordugumuz için zor oluyo sonra böyle odaklanamıyorlar.
Aynen vallaAynen öylee bende yaptım bu ay. Daha zor oluyo adamlarada yazık ya. Görev gibi :)))))
Biraz akışına bırakmak lazım canım. Bak mesela benm kafamın rahat oldugu zaman çocuk düşünmediğimiz zaman hamile kaldm. Ama maaleseg kimyasal oldu. 3 4 ay korundm snra çocuk düşünmeye baslayıp strese girince adetlerim düzensizleşti ve hamile kalamadm. Hayırlısı olsn :)Evet baskı yaptığımı hissediyorum ama yapmasam da kaç sene çocuğumuz olmayacak ondan korkuyorum.
Ben pek saglıklı olacagına kesinlikle inanmıyorum. Hem oyle boşalıp şırıngayla cekecegine tam boşalcagı zaman içine boşalsa nasıl olur ??Peki şırınga yöntemine ne diyorsunuz?
Ben pek saglıklı olacagına kesinlikle inanmıyorum. Hem oyle boşalıp şırıngayla cekecegine tam boşalcagı zaman içine boşalsa nasıl olur ??
Nasıl kaçtı yani boşalamadı mıGeçen sefer bunu denedik ve olmadı yine kaçtı ve sonrasında kavga ettik
Nasıl kaçtı yani boşalamadı mı
Hımm değişik bi durum.Evet canım aynen öyle oldu, ilişki sırasında olmuyor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?